Eldstäder och öppna spisar

Hem Väggkamin Cassiopee väggmonterad etanolspis vit
Cassiopee väggmonterad etanolspis
 • Etanolspis som är vägghängd
 • Cassiopee väggmonterad etanolspis vit

  7,495.00 kr

  Cassiopee är en modern etanolspis som gör sig hemma på väggen i ert vardagsrum. Denna underbara spis brinner utan lukt, rök eller sot. Med Cassiopee tar ni del av de trevligheter som en kamin skapar samt slipper de problem som man kan få med en skorsten. Cassiopee väger endast 18 kg och installeras enkelt på väggen likt en hylla från IKEA. Den största fördelen med en modern kamin som denna är att ni tänder och släcker elden i etanolspisen på några enstaka sekunder.

  2 i lager

  SKU: cassiopee-vit.
  Kategori: .

  Produktbeskrivning

  Cassiopee är en modern etanolspis som skall placeras på väggen med sin rektangulära design med rundade kanter har den fått det modernaste av två olika världar. Spisen är utrustad med två brännare på 1,5 liter som är placerad i mitten på eldstaden. Denna fantastiska eldstad är enkel att använda och passar bra in i de flesta rum. Ni kan använda eldstaden i ert uterum nu under sommaren och sedan flytta in den i ert vardagsrum under vintern för att få störst användning av denna underbara kamin.

   

  Cassiopee är utrustad med två stycken brännarna på 1.5 liter vardera som vid full förbränning kan nå en maximal effekt på cirka 4.5 kW. Som ni förmodligen redan känner till använder brännarna bioetanol som bränsle vilket ni hittar i de vanliga matbutikerna som ICA, COOP, HEMKÖP och med mera. När båda Cassiopees brännare är igång konsumeras cirka 0.6 liter bioetanol per timme vilket ger er en kostnad på 18-25 kr per timme beroende på vart ni köpt ert bränsle. Cassiopee klarar av att brinna i cirka 3.5 timmar när brännare är fyllda till max.

   

  Som de flesta av våra kaminer är Cassiopee väldigt enkel att installera och de sakerna som ni behöver göra är att placera väggfästet på rätt plats. När väggfästet sitter stabilt på väggen är det bara att börja använda musklerna och lyfta upp Cassiope till rätt höjd och skruva fast denna underbara eldstad. Beroende på hur händiga ni är kan Cassiopee ta allt från 10-30 minuter att montera upp på väggen.

   

  Ytterligare information om Cassiopee
  Vikt: 18 kg
  Färg: Vit
  Kategori: Etanolspis / Väggmonterad
  Bränsle: Bioetanol
  Material på eldstad: Pulverlackat järn och glas
  Material på brännare: Rostfritt stål
  Storlek på brännare: 2 x 1,5 liter
  Maximal effekt: 5,4 kW
  Total brinntid: 3.5 timmar
  Storlek: 86 cm bred, 20 cm djup och 45 cm hög.
  INGEN SKORSTEN BEHÖVS DÅ INGEN LUKT ELLER RÖK AVGES VID FÖRBRÄNNING!

   

  Vi erbjuder 12 månaders garanti på alla våra eldstäder och ifall ni ser något som inte ser rätt ut på er eldstad, vänligen kontakta oss på support@eldstadsbutiken.se.

   

  Gällande våra betalningslösningar så använder vi oss av Payson. Payson erbjuder betalning via faktura där ni kan delbetala. Ni har självklart möjlighet att betala med kort ifall ni känner för det. Som de flesta andra nätbutiker erbjuder vi öppet köp på alla våra produkter upp till 30 dagar.

   

  Ifall ni tycker om Cassiopee kanske ni skall ta en titt på Comet väggplacerad braskamin utan skorsten.

   

  Recensioner

  Det finns inga produktrecensioner än.

  Bli först med att recensera “Cassiopee väggmonterad etanolspis vit”

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *