Fristående eldstäder

Hem Fristående eldstäder

Fristående etanolkaminer som även har fått namnet golvkaminer finns i flera olika designer. Utseendet på dessa spisar var från början väldigt enkelt och lite tråkigt men tiden har gjort att kreativiteten har tagit över och designen har utvecklats. Idag finns det över 200 olika designer på fristående kaminer som drivs på bioetanol.

Hos oss hittar ni både stora som små kaminer i flera olika designer några kaminer som är en meter höga och breda medans andra inte är mer än en halvmeter. Storleken på brännarna varierar dessutom väldigt mycket mellan de olika modellerna samt hur många brännare det är. Som ni förmodligen redan är medvetna om är fristående kaminer extremt lätta att installera då ni endast behöver sätta brännare och glas på rätt plats ifall sådan finns.

Vi människor tycker om att placera saker på golvet såsom mattor och annat. Ett stiligt sätt att dekorera sin yta i sitt hus eller lägenhet kan vara att använda sig en golvkamin. Det stora utbudet av designer och storlekar gör att ni kommer att hitta något som passar perfekt in i ert hur och rum. Sedan av våra modeller är det bara dem stora som kan vara lite svåra att flytta annars kan ni se en etanolkamin som ett flyttbart element som skapar en trevlig atmosfär. Många av våra kunder har valt att använda sina etanolkaminer på terrasser, uterum och balkonger nu under sommaren för att förlänga värmen några timmar på kvällen.

Gå gärna in och titta på vårt underbara utbud och ifall ni har några frågor om våra fristående bioetanolspisar är ni varmt välkomna att höra v er.