Eldstäder och öppna spisar

Hem Kaminer Genova en stor etanolkamin
Rea!
genova
 • Genova en stor etanolkamin

  8,995.00 kr 7,495.00 kr

  Genova är en av våra större kaminer som vi klassificerar som en xxl kamin. Genova är över 1 meter hög och bred och väger cirka 40 kg. Detta gör Genova väldigt stabil och bör placeras intill en vägg med sin stora rygg. Genova ger smak av en riktigt kamin men använder bioetanol som bränsle. Genova brinner utan lukt och rök, samt att den är väldigt lätt att underhålla.

  1 i lager

  Kategori: .

  Produktbeskrivning

  Genova en stilig och stor etanolkamin som passar bra in i stora vardagsrum. Kaminen är utrustad med två stycken brännare på 1.5 liter. Brännarna är placerade i mitten på den fyrkantiga kroppen och omges av en skyddande glasskiva. Kaminen finns i både vit och svart färg så det är bara att välja det som passar bäst i ert rum. Fördelen med denna underbara kamin är att ni får känslan av en riktig kamin men slipper allt bekymmer med skorsten, ved och underhåll. Ni behöver bara fylla på vätska och tända på sen kan ni njuta fullt ut av en underbar kamin.

   

  Genova är utrustad med två stycken brännare på 1.5 liter som är skapade för att vara ”så kallade säkra brännare”. Detta innebär att spisbränslet som finns i brännarna inte skall rinna ut i stor utsträckning ifall de trillar. Brännarna är utrustade med absorbent av glasfiber för att skapa en längre brinntid samt lugnare lågor.

   

  När det kommer till montering av Genova så är den extremt enkel, det enda svåra är att lyfta in kaminen till rätt plats då den väger hela 42 kg. Det är tre saker ni behöver göra innan Genova är klar för att användas.

  1. Det första är att sätta brännaren på plats.
  2. Placera det lilla locket på brännaren så ni kan släcka och justera storleken på lågorna.
  3. Skruva på glaset. Glaset är en valfri detalj som ökar säkerheten lite grann men mycket för att göra kaminen lite trevligare.

   

  Ytterligare information om Genova
  Vikt: 42 kg
  Färg: Svart och Vit
  Kategori: Stor Etanolkamin / Etanolkamin
  Bränsle: Bioetanol
  Material på eldstad: Pulverlackat järn
  Material på brännare: Rostfritt stål
  Storlek på brännare: 1.5 liter
  Maximal effekt: 5.4 kW
  Total brinntid: 3.5 timmar
  Storlek: 110 cm hög 100 cm bred och 31 cm djup.
  INGEN SKORSTEN BEHÖVS DÅ INGEN LUKT ELLER RÖK AVGES VID FÖRBRÄNNING!

   

  Vi erbjuder 12 månaders garanti på alla våra eldstäder och ifall ni ser något som inte ser rätt ut på er eldstad, vänligen kontakta oss på support@eldstadsbutiken.se.

   

  Gällande våra betalningslösningar så använder vi oss av Payson. Payson erbjuder betalning via faktura där ni kan delbetala. Ni har självklart möjlighet att betala med kort ifall ni känner för det. Som de flesta andra nätbutiker erbjuder vi öppet köp på alla våra produkter upp till 30 dagar.

   

  En annan eldstad utomhus som kan vara intressant eller trevlig att kolla på är Dorset utomhuskamin.

  Recensioner

  Det finns inga produktrecensioner än.

  Bli först med att recensera “Genova en stor etanolkamin”

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *