Kaminer

Hem Kaminer

I denna kategori hittar ni våra stora etanolkaminer. Som de flesta av våra produkter har brännarna blivit testade av TUV för kunna klassificeras som säkra. Kaminerna finns i olika storlekar några med en stor kropp, lång, small, bred rund och med mera. Några som har flera brännare och andra som har en stor, vi kan nästan lova er att ni hittar någon kamin som passar i ert hem till ett rimligt pris.

 

Vi människor har blivit allt mer bekväma av oss och vill inreda våra små eller stora hus på ett så fint sätt som möjligt. Utbudet av inredningsmöbler har bara blivit större och större då världen har blivit mindre genom internet. Något vi rekommenderar er att inreda ert hus eller lägenhet med är en kamin. Det kan vara en kamin med skorsten eller en bioetanolkamin som brinner utan lukt, rök och sot. Med en bioetanolkamin slipper ni alla bekymmer som ni annars hade kunnat få, samt att de kostar en bråkdel av vad en braskamin gör. Etanolkaminer har blivit allt vanligare i Europa och används flitigt i hus och lägenheter för att höja mysfaktorn.

 

Våra underbara etanolkaminer finns i flera olika designer där många av kaminerna liknar en klassisk vedspis fast i modern design. Andra kaminer har en helt ny design och gör sig underbara i närheten av en vägg. De tar inte mycket plats och ni kan enkelt flytta dem mellan rummen i ert hus. Vi lovar er att ni kommer bli 100% nöjd med en etanolkamin från oss och använda den nästan varje dag under höst och vintern. De skapar en trevlig stämning och framhäver trevliga konversationer som ibland startar om dem.