Eldstäder och öppna spisar

Hem Kaminer Libao en hög etanolkamin
Rea!
libao
 • Libao en hög etanolkamin

  8,995.00 kr 7,395.00 kr

  Libao är en av våra större kamin med en höjd på 150 cm. Detta gör att Libao är bland våra högsta etanolkaminer. Denna underbara kamin passar perfekt in i vardagsrum när ni placerar den stora ryggen mot en vägg. Libao ser ut som en lyxig etanolkamin som ser bra ut både med och utan eld.

  2 i lager

  Produktbeskrivning

  Libao är en av våra högsta kaminer med en höjd på 150 cm. Med sin höga design och fyrkantiga kropp och brännaren placerad lite ovanför mittpunkten blir elden väldigt synlig för stående och sittande åskådare. Att få elden i rätt höjd är väldigt viktigt för att få ut det mesta av sin etanolkamin. Denna stora kamin är utrustad med en säker brännare på 1.5 liter. Med Libao slipper ni krångliga ansökningar, dyra kostnader och underhållet blir bra mycket bekvämligare.

   

  En etanolkamin brinner utan lukt, rök och sot. Bränslet som används i en etanolkamin är tillverkat av spannmål, (potatis och majs) vilket gör det helt förnybart och en full förbränning av bränslet sker. De enda biprodukterna som skapas vid förbränning är koldioxid och vatten.

   

  Som många av våra kaminer är Libao utrustad med en brännare på 1.5 liter som vid full förbränning kan nå en effekt på 3 kW vilket kan jämföras med ett element. En etanolkamin skall i första hand inte användas för att värma ett rum utan för att skapa en mysfaktor och en trevlig atmosfär. Självklart kommer temperaturen i rummet att öka med några grader men huvudsyftet är att vara dekorativa.

   

  Brännaren är utrustad med absorbent av glasfiber som gör kaminen säkrare och minskar risken för spill och annat. Glasfibret är det vita som ligger i brännaren och används för att suga upp bioetanolen och skapa en lugnare låga som brinner under en längre tid.

   

  Det kan verka svårt att installera Libao men sanningen är att det är väldigt enkelt då ni endast behöver få brännaren och glaset på rätt plats. Detta tar cirka 3-5 minuter. Utan det svåra är att få Libao till rätt plats då den väger hela 33 kg.

   

  Ytterligare information om Libao
  Vikt: 33 kg
  Färg: Vit
  Kategori: En etanolkamin på höjden / Etanolkamin
  Bränsle: Bioetanol
  Material på eldstad: Pulverlackat järn
  Material på brännare: Rostfritt stål
  Storlek på brännare: 1.5 liter
  Maximal effekt: 3 kW
  Total brinntid: 3.5 timmar
  Storlek: 150 cm hög 40 cm bred och 40 cm djup.
  INGEN SKORSTEN BEHÖVS DÅ INGEN LUKT ELLER RÖK AVGES VID FÖRBRÄNNING!

   

  Vi erbjuder 12 månaders garanti på alla våra eldstäder och ifall ni ser något som inte ser rätt ut på er eldstad, vänligen kontakta oss på support@eldstadsbutiken.se.

   

  Gällande våra betalningslösningar så använder vi oss av Payson. Payson erbjuder betalning via faktura där ni kan delbetala. Ni har självklart möjlighet att betala med kort ifall ni känner för det. Som de flesta andra nätbutiker erbjuder vi öppet köp på alla våra produkter upp till 30 dagar.

  Recensioner

  Det finns inga produktrecensioner än.

  Bli först med att recensera “Libao en hög etanolkamin”

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *