Eldstäder och öppna spisar

Hem Bordskamin Eton stor bordskamin vit
Rea!
Eton bordskamin vit
 • Eton bordskamin i vit färg
 • Eton stor bordskamin vit

  3,995.00 kr 3,195.00 kr

  Eton bordskamin i vit färg finns också i svart. Det är bara att välja den färg som passar bäst in i ert hem. De stora fördelarna med dessa bordskaminer är att de är lätta att använda och ingen installation behövs. De skapar dessutom en trevlig atmosfär och hjälper till att hitta samtalsämnen. Eton bordskamin i vit färg är enkel att flytta rundor då den endast väger 5.5 kg och är cirka 40 cm lång, d.v.s. lite längre än ett A4-papper. De gula lågorna som ni ser på bilden kan bli cirka 15 cm höga på sin topp och de brinner utan lukt, rök och sot. Samtidigt som de enda biprodukterna är vatten och koldioxid. Vi kan garantera att ni kommer bli helt nöjda med Eton bordskamin i vit eller svart färg.

  3 i lager

  Kategori: .
  Tagg: .

  Beskrivning

  Eton stor bordskamin i vit färg. Denna underbara och stora bordskamin finns i både vit och svart färg. Ni har möjlighet att använda denna bordskamin på både bord och golv. Några av våra kunder har valt att placera Eton i en gammal öppen spis. Med sin rektangulära design där brännaren är placerad i mitten på kroppen och skyddas av två stycken glasskivor får Eton en av de mest moderna designerna på marknaden. Eton har alltid varit en populär eldstad och vi hoppas att det kommer att förbli så.

   

  Denna underbara bordskamin som är cirka 50 cm lång är utrustad med en brännare på 1 liter. Trots att Eton är en bordskamin avger den nästan lika mycket värme som alla våra andra eldstäder som är utrustade med bra mycket större kroppar. Eton bordskamin är väldigt snål och konsumerar endast 0.3 liter bioetanol per timme samtidigt som den skapar en effekt på 2 kW vilket motsvarar ett normalstore element på medel temperatur. Ofta sägs det att bioetanol är ett miljövänligt sätt att elda på då inga biprodukter skapas förutom vatten och koldioxid. Ni slipper rök, lukt och sot samt att underhållet av eldstaden är väldigt enkelt.

   

  De vita stenarna på bilden som nästan täcker de gula lågorna ingår tyvärr inte vid köp av Eton utan måste köpas separat. Detta är inga vanliga stenar utan keramiska stenar för att klara av värmen och inte bli allt för varma. De används endast som dekoration och fyller ingen annan effekt.

   

  Som alla våra bordskaminer är Eton utrustad med en säker brännare som inte skall spilla bioetanol ifall en olycka inträffar. Vi är väldigt noggranna med säkerheten och vill inte sälja produkter som inte uppfyller de nya säkerhetsstandarderna: BS/EN 16647:2015

   

  Eton kräver ingen installation, utan ni behöver bara placera glas och brännare på sin plats. Sen har ni fått en fungerande bordskamin som går att använda både på bord och golv. Ni kan självklart flytta rundor på Eton, både ute och inne. Vi rekommenderar att ni använder våra kaminer mycket och flytta rundor på dem är inget hinder då de endast väger några kilon.

   

  Ytterligare information om Eton
  Vikt: 5.5 kg
  Färg: Vit
  Kategori: Bordskamin / Bordsplacerad eldstad
  Bränsle: Bioetanol
  Säkerhet: BS/EN 16647:2015
  Material på eldstad: Pulverlackat järn och glas
  Material på brännare: Rostfritt stål
  Storlek på brännare: 1 liter
  Maximal effekt: 2 kW
  Total brinntid: 3.5 timmar
  Storlek: 42 cm bred, 27 cm djup och 31 cm hög.
  INGEN SKORSTEN BEHÖVS DÅ INGEN LUKT ELLER RÖK AVGES VID FÖRBRÄNNING!

   

  Vi erbjuder 12 månaders garanti på alla våra eldstäder och ifall ni ser något som inte ser rätt ut på er eldstad, vänligen kontakta oss på support@eldstadsbutiken.se.

   

  Gällande våra betalningslösningar så använder vi oss av Payson. Payson erbjuder betalning via faktura där ni kan delbetala. Ni har självklart möjlighet att betala med kort ifall ni känner för det. Som de flesta andra nätbutiker erbjuder vi öppet köp på alla våra produkter upp till 30 dagar.

   

  Denna bordskamin finns också i svart färg och ni kan läsa mer om den här Eton bordsspis svart.

  Recensioner

  Det finns inga produktrecensioner än.

  Bli först med att recensera “Eton stor bordskamin vit”

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *