Eldstäder och öppna spisar

Hem Fristående eldstäder Eton bordsspis utan skorsten svart
Rea!
Eton bordsspis i svart färg
 • Eton svart bordsspis under den öppna spisen.
 • Eton bordsspis utan skorsten svart

  3,995.00 kr 3,195.00 kr

  Eton är en helt fantastisk bordsspis med en underbar design. Trots att spisen är 40 cm bred väger den endast 5.5 kg vilket gör att den är enkel att flytta. När något är enkelt att flytta kan olyckor lätt inträffa, därför är alla våra spisar utrustade med säkra brännare för att minimera allvarliga olyckor. Etons brännare är placerad i mitten på bordsspisen och omges av två stycken skyddande glasskivor. Dessa lågor kan med rätt bränsle och temperatur bli cirka 15-25 cm höga. En bioetanolspis brinner utan lukt, rök och sot. Inget ljud avges heller vid förbränning då inga kvistar eller ved bryts ner.

  Slut i lager

  Beskrivning

  Eton bordsspis är en av våra få spisar som kan placeras på bord. Denna halvstora bordsspis finns i både svart och vit färg. Ifall ni letar efter något som är väldigt portabelt och smidigt att använda är Eton rätt val för er. Ni har möjlighet att använda Eton bordsspis på både golv och bord, uterum, mindre rum, vardagsrum och med mera. Ifall ni kollar noga på bilden kan se att Eton är uppbyggd med en stabil rektangulär kropp som omges av två stycken skyddande glasskivor. Lågorna som bildas vid förbränning av bioetanol kan bli cirka 15-25 cm höga på Eton vilket skapar en trevlig stämning och atmosfär. Spisar har en tendens att skapa en trevlig stämning och skapa trevliga samtalsämnen.

   

  Eton bordsspis är utrustad med en brännare på 1 liter. Som ni redan har sett på bilden sitter brännaren mitt på kroppen. Denna lilla brännare kan vid full förbränning producera cirka 2 kW vilket kommer att öka temperaturen i rummet med några få grader. Ni skall dock inte tro att ni kan använda en bordsspis eller bioetanolspis som en primär värmekälla. Det går att bra att använda dem som en sekundär värmekälla vid enstaka behov, kalla vinterdagar eller en kall sommardag i uterummet. När bioetanol förbränns bildas vatten och koldioxid, och en av fördelarna med spisarna är att ingen lukt, rök eller sot avges. Eton klarar av att brinna i cirka 3,5 timmar med en konsumtion av 0.3 liter bioetanol per timme.

   

  De vita stenarna som ni ser på bilden ingår tyvärr inte vid köp av Eton utan måste köpas separat. Detta är något som vi kallar för keramiska stenar och används endast som dekoration av eldstaden. Vi säljer idag keramiska vedträn och stenar som extra dekoration till eldstäderna.

   

  Då en bordsspis ofta befinner sig i mycket rörelse, kanske till och med när den brinner är det viktigt att brännaren är bra ur säkerhetssynpunkter. Eton är utrustad med en säker brännare som har ett extra fack för att minimera spill vid olyckshändelser. Brännaren är dessutom testad av TUV för att uppfylla den nya säkerhetsstandard: BS/EN 16647:2015.

   

  Eftersom Eton är en bordsspis är installation väldigt enkel och smidig. Ni behöver bara placera brännare och glas på rätt plats och sedan har ni fått en trevlig liten spis som brinner utan lukt och rök.

   

  Ytterligare information om Eton
  Vikt: 5.5 kg
  Färg: Svart
  Kategori: Bordsspis / Bordsplacerad eldstad
  Bränsle: Bioetanol
  Säkerhet: BS/EN 16647:2015
  Material på eldstad: Pulverlackat järn och glas
  Material på brännare: Rostfritt stål
  Storlek på brännare: 1 liter
  Maximal effekt: 2 kW
  Total brinntid: 3.5 timmar
  Storlek: 42 cm bred, 27 cm djup och 31 cm hög.
  INGEN SKORSTEN BEHÖVS DÅ INGEN LUKT ELLER RÖK AVGES VID FÖRBRÄNNING!

   

  Vi erbjuder 12 månaders garanti på alla våra eldstäder och ifall ni ser något som inte ser rätt ut på er eldstad, vänligen kontakta oss på support@eldstadsbutiken.se.

   

  Gällande våra betalningslösningar så använder vi oss av Payson. Payson erbjuder betalning via faktura där ni kan delbetala. Ni har självklart möjlighet att betala med kort ifall ni känner för det. Som de flesta andra nätbutiker erbjuder vi öppet köp på alla våra produkter upp till 30 dagar.

   

  Det är alltid trevligt med små spisar så varför inte läsa lite och kolla på bilder om Eton bordskamin i vit färg.

  Recensioner

  Det finns inga produktrecensioner än.

  Bli först med att recensera “Eton bordsspis utan skorsten svart”

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *