Eldstäder och öppna spisar

Hem Fristående eldstäder Pembrey öppen spis utan skorsten
pembrey öppen spis utan skorsten

Pembrey öppen spis utan skorsten

(2 kundrecensioner)

10,995.00 kr

Pembrey är en modern och fräck eldstad med en design som liknar en klassisk öppen spis. I mitten på eldstaden är en brännare på 1 liter placerad. Denna brännare skyddas av dörr som har står ruta i glas. Detta ser väldigt elegant ut och elden kommer att synas på ett bra sätt. Oavsett var ni placerar Pembrey så kommer den att lyfta upp ert rum på ett helt fantastiskt sätt.

Slut i lager

Beskrivning

Pembrey är en ny och modern öppen spis utan skorsten. Den har en unik design med sin svarta och elganta färg. Pembrey påminner lite om de äldre öppna spisarna som användes flitigt i de gamla herrgårdarna i Sverige. Pembrey har en rektangulär design som ni placerar vertikalt där brännaren är placerad i mitten på den öppna spisen och omgiven av en skyddande glasskiva. En annan fördel med Pembrey är att den är enkel att flytta och ni kan placera den exakt var ni vill.

 

När Pembrey brinner för fullt kan den uppnå en maximal effekt på 3 kW med sin brännare på 1 liter. 3 kW motsvarar ett element på medium temperatur och vi rekommenderar att ni inte använder Pembrey som primär värmekälla. Den totala tiden som brännaren klarar av att brinna är cirka 3.5 timmar och då konsumerar Pembrey cirka 0,3 liter bioetanol per timme. Fördelen med en öppen spis utan skorsten är att med bioetanol brinner de utan lukt, rök och sot. Ni slipper det stora besväret av att installera en skorsten vilket tar tid och kostar väldigt mycket pengar.

 

Veden som ni ser på bilden är inte inkluderat vid köp av Pembrey utan är bara för illustration. Notera också att ni aldrig skall använda riktig ved i denna öppna spis. De keramiska vedträna som visas inuti den öppna spisen kan användas i en bioetanol spis men måste köpas separat.

 

Pembreys brännare är väldigt säker och är konstruerad att skydda mot spill. Den är byggd med ett extra fack för att det nästintill skall bli omöjligt att spilla bioetanol på golv och annat. Eldstaden uppfyller dessutom de nya säkerhetsstandarderna BSEN 16647 och eldstaden är testad av TUV vilket är ett Tyskt statligt laboratorium.

 

Det är dessutom väldigt enkelt att installera Pembrey. Det mesta kommer i klart skick och det enda ni behöver göra är att placera brännaren på rätt plats och hitta en plats i ert hus eller lägenhet som passar bra till Pembrey.

 

Ytterligare information om Pembrey
Vikt: 27 kg
Färg: Svart
Kategori: Öppen spis utan skorsten / Kamin
Bränsle: Bioetanol
Säkerhet: BS/EN 16647:2015
Material på eldstad: Pulverlackat järn och glas
Material på brännare: Rostfritt stål
Storlek på brännare: 1 liter
Maximal effekt: 3 kW
Total brinntid: 3.5 timmar
Storlek: 58 cm bred, 24 cm djup och 80 cm hög.
INGEN SKORSTEN BEHÖVS DÅ INGEN LUKT ELLER RÖK AVGES VID FÖRBRÄNNING!

 

Vi erbjuder 12 månaders garanti på alla våra eldstäder och ifall ni ser något som inte ser rätt ut på er eldstad, vänligen kontakta oss på support@eldstadsbutiken.se.

 

Gällande våra betalningslösningar så använder vi oss av Payson. Payson erbjuder betalning via faktura där ni kan delbetala. Ni har självklart möjlighet att betala med kort ifall ni känner för det. Som de flesta andra nätbutiker erbjuder vi öppet köp på alla våra produkter upp till 30 dagar.

 

En annan modell som kan vara intressant för er som tycker om Pembey är Stow etanolspis i vit eller svart färg.

2 recensioner av Pembrey öppen spis utan skorsten

  1. Ingmarie

    Nu står Pembrey i vårt vardagsrum, det hade varit trevligt att ladda upp en bild och visa hur bra det blev.Vi är väldigt nöjda med Pembrey, dock tog leveranstiden cirka 10 dagar tills vi kunde hämta ut paketet hos postombud. Men allt annat är vi 100% nöjda med.

  2. Anna-Karin

    Trodde inte vi skulle bli så nöjda med Pembrey, men vi är helt tillfredsställda och rekommenderar varmt denna öppna spis utan skorsten.

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *