Eldstäder och öppna spisar

Hem Fristående eldstäder Globus elegant golvkamin svart
Rea!
globus elegant golvkamin svart
 • Underbar golvkamin i en rund design
 • Golvkamin med unik design
 • Globus elegant golvkamin svart

  (1 kundrecension)

  9,495.00 kr 7,395.00 kr

  Globus är en av våra större fristående golvkaminer. Den finns i både svart och vit färg och ser lika elegant ut i både färger. Den runda designen gör att Globus ser fantastisk ut i vardagsrum men ännu bättre ut i uterum. Detta är en av våra mest populära kaminer vilket förmodligen beror på den omtalade designen. Designen är lite annorlunda men väldigt innovativ på sitt sätt. Oavsett om Globus är aktiv eller ej kan själva formen betraktas som ett dekorationsobjekt. Ifall ni är intresserade av Globus i vit eller svart färg är det bara att läsa vidare.

  4 i lager

  Tagg: .

  Beskrivning

  Globus golvkamin har en väldigt elegant design och denna underbara kamin finns i vit färg med. Globus passar bra in i både stora som små rum. Med sin kropp uppdelad i två stycken delar med en rund form blir detta nog den mest innovativa golvkaminen vi har. Globus drivs på bioetanol vilket gör att lågorna kommer bli väldigt lugna och ni kommer inte höra något smatter som ni gör vid en braskamin. Lågorna kan bli cirka 20-30 cm höga beroende på vilket bränsle ni använder, färgen på lågorna påverkas också av bränslet. Detta är en av våra mest populära golvmodeller, och alla kunder har varit fullt nöjda med Globus.

   

  Globus är utrustad med en brännare på 1 liter som vid full förbränning kan nå en effekt på cirka 2 kW. 2 kW kan användas för att värma upp ett litet rum med några enstaka grader och detta skapar en trevlig mysfaktor i rummet. Som de flesta av våra golvkaminer klarar Globus av att brinna i cirka 3.5 timmar ifall brännaren var helt full när ni tände på den. Bioetanol brinner väldigt lugnt och är trevligt att kolla på, det avger inte lika mycket värme som en braskamin men tillräckligt för att skapa en trevlig atmosfär. Det brinner utan lukt, rök och sot vilket är väldigt uppskattat bland kunder.

   

  På bilden kan ni se några keramiska stenar som ligger vid brännaren. Dessa ingår tyvärr inte vid köp av Globus utan måste köpas separat.

   

  Globus brännare är extrautrustade med säkra fack för att hålla bioetanolen kvar i brännaren ifall ni tappar den. Det kommer endast att läcka ut några få liter bioetanol som kan skapa en liten brand. Brännarna är testade för att uppfylla de senaste säkerhetskraven BS/EN 16647:2015. De som har testat brännarna är TUV, det Tyska statliga laboratoriet.

   

  Globus är en modern och stilig golvkamin som passar perfekt in i de flesta hem. Vi hoppas att ni kommer bli fullt nöjda med denna kamin. Globus kräver ingen särskild installation utan kroppen kommer i färdigt skick och det enda ni behöver göra är att placera brännare och glas på rätt plats.

   

  Ytterligare information om Globus
  Vikt: 28 kg
  Färg: Svart
  Kategori: Golvkamin / Fristående eldstad
  Bränsle: Bioetanol
  Säkerhet: BS/EN 16647:2015
  Material på eldstad: Pulverlackat järn och glas
  Material på brännare: Rostfritt stål
  Storlek på brännare: 1 liter
  Maximal effekt: 2 kW
  Total brinntid: 3.5 timmar
  Storlek: 79 cm bred, 30 cm djup och 79 cm hög.
  INGEN SKORSTEN BEHÖVS DÅ INGEN LUKT ELLER RÖK AVGES VID FÖRBRÄNNING!

   

  Vi erbjuder 12 månaders garanti på alla våra eldstäder och ifall ni ser något som inte ser rätt ut på er eldstad, vänligen kontakta oss på support@eldstadsbutiken.se.

   

  Gällande våra betalningslösningar så använder vi oss av Payson. Payson erbjuder betalning via faktura där ni kan delbetala. Ni har självklart möjlighet att betala med kort ifall ni känner för det. Som de flesta andra nätbutiker erbjuder vi öppet köp på alla våra produkter upp till 30 dagar.

   

  Denna runda golvkamin finns dessutom i vit färg och ifall ni vill ta en närmare titt på den klick på länken här Globus bioetanolspis vit.

  1 recension av Globus elegant golvkamin svart

  1. Martin

   Köpte Globus i Februari månad och nu när vi haft den ett litet tag stående i vardagsrummet är vi helt nöjda. Alla våra vänner och kompisar har sagt vilken fin golvkamin ni har. Sen har de också tyckt det var lite fräckt att ingen skorsten behövs.

  Skriv en recension

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *