Eldstäder och öppna spisar

Hem Fristående eldstäder Chiswick kamin utan skorsten vit
chiswick kamin utan skorsten

Chiswick kamin utan skorsten vit

8,995.00 kr

Chiswick är en helt underbar kamin utan skorsten med sina runda kanter och den gula elden i mitten gör så att den passar perfekt in i samtliga hem. Chiswick ser lite högre ut på bilderna än vad den är, denna eldstad är inte så värst stor utan är bara 64 cm hög och nästan 1 meter bred. Ifall ni letar efter något att placera i ert vardagsrum eller uterum är Chiswick ett helt fantastiskt förslag. Varför skall man välja en kamin utan skorsten, är nog en fråga många ställer sig. Vårt svar är att man slipper mycket planering, stora kostnader som en skorsten medför och ni slipper bekymret med att tända och släcka. Här går tändning av eldstaden och släckning på en sekund med likt en lampa.

5 i lager

Beskrivning

Chiswick är en kamin utan skorsten som drivs på bioetanol. Detta gör att kaminen är helt miljövänlig då ingen lukt, rök eller sot avges. När de enda biprodukterna vid förbränning är koldioxid och vatten behövs ingen skorsten. Chiswick har en underbar design och liknar en klassisk kamin, vilket är tanken med designen. Dock är det väldigt stora skillnader mellan en klassisk braskamin och Chiswick. Chiswick avger inte lika mycket värme som en vedeldad kamin utan en bioetanolkamin är mer som ett element, höjer temperaturen med några enstaka grader i ert rum. Våra kaminer utan skorsten har blivit allt mer populärare under de sista åren och vi gör allt för att tillfredsställa behovet som finns på marknaden.

 

Chiswick kamin utan skorsten är utrustad med enbart en brännare, vissa hade kanske hoppats på två. Denna brännare är på 1 liter och kan vid full förbränning nå en effekt på 2 kW vilket motsvarar ett element på medelinställning. Den verkliga poängen med en bioetanolkamin är inte att värma upp ert hem utan att förbättra design och inredning. Den kan dessutom bidra med några extra grader när det behövs. Chiswicks brännare konsumerar cirka 0.3 liter bioetanol per timme.

 

De grå stenarna som ni ser vid brännarna måste ni tyvärr köpa separat. Detta är keramiska stenar som tål hög värme och skall placeras nära brännaren som dekoration.

 

Vi vill att ni som kunder skall känna er trygga med ert köp hos oss därför värnar vi om säkerheten med våra eldstäder. Därför har samtliga av våra eldstäders brännare testats hos det tyska laboratorier TUV så att de klarar de nya säkerhetsstandarderna BS/EN 16647:2015

 

Chiswick behöver ingen installation utan ni behöver endast placera brännaren på rätt plats, samt montera på glaset vilket ni gör med två stycken skruvar som kommer med i förpackningen. När allt detta är klart har ni fått en kamin utan skorsten i vit färg. Chiswick skapar trevliga och underbara lågor som är cirka 20-30 cm höga, och med bra bränsle kan ni få dem i en trevlig gul färg

 

Ytterligare information om Chiswick
Vikt: 27 kg
Färg: Vit
Kategori: Kamin utan skorsten / Kamin
Bränsle: Bioetanol
Säkerhet: BS/EN 16647:2015
Material på eldstad: Pulverlackat järn och glas
Material på brännare: Rostfritt stål
Storlek på brännare: 1 liter
Maximal effekt: 2 kW
Total brinntid: 3.5 timmar
Storlek: 89 cm bred, 26 cm djup och 64 cm hög.
INGEN SKORSTEN BEHÖVS DÅ INGEN LUKT ELLER RÖK AVGES VID FÖRBRÄNNING!

 

Vi erbjuder 12 månaders garanti på alla våra eldstäder och ifall ni ser något som inte ser rätt ut på er eldstad, vänligen kontakta oss på support@eldstadsbutiken.se.

 

Gällande våra betalningslösningar så använder vi oss av Payson. Payson erbjuder betalning via faktura där ni kan delbetala. Ni har självklart möjlighet att betala med kort ifall ni känner för det. Som de flesta andra nätbutiker erbjuder vi öppet köp på alla våra produkter upp till 30 dagar.

 

Ifall ni letar efter något lite mindre än Chiswick kanske ni skall kolla på Birkdale bioetanolkamin.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Chiswick kamin utan skorsten vit”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *