Eldstäder och öppna spisar

Hem Fristående eldstäder Anya liten eldstad utomhus
Rea!
Anya liten eldstad utomhus svart
 • Liten eldstad utomhus i öppen spis Anya
 • Anya liten eldstad utomhus

  4,595.00 kr 2,995.00 kr

  Anya är en liten eldstad utomhus som liknar en klassisk grill med sin fyrkantiga form. Det ser ut som man har ett fack under brännaren där man skall stoppa in en massa kol för att hålla elden igång. Detta påminner om de gamla ångbåtar där arbetarna står och öser in en massa kol för att hålla motorn igång. Dock är inte Anya någon ångbåt utan snarare motsatsen en miljövänlig eldstad som brinner utan lukt, rök och sot. Den enda biprodukten som skapas när Anya eldas på för full är koldioxid och vatten. Denna lilla eldstad utomhus är väldigt användbar då den går att använda i både lägenheter och hus.

  Slut i lager

  Beskrivning

  Anya eldstad utom svart, en helt fantastisk eldstad för utomhusbruk. Ni har självklart möjligt att använda Anya både inne och ute. Ett av de vanligaste ställena att använda Anya på är i gamla braskaminer då skorstenen har lagt av och ni inte vill få rök in i ert hem. Då kan det vara smart att använda sig av en eldstad som går på bioetanol. Anya är dessutom väldigt enkel att använda samt ingen installation alls krävs. Utan när ni har hämtat paketet hos PostNord är det bara att åka och köpa lite bioetanol och placera eldstaden på rätt plats. Anya som är en liten eldstad utomhus, rekommenderas att använda utomhus då den till regn lite bättre än våra andra eldstäder.

   

  Som nästan alla våra andra eldstäder är Anya utrustad med en brännare på 1 liter som vid maximal förbränning kan producera värme som motsvarar ett medelstort element. Syftet med en bioetanolspis är inte att värma utan att skapa en mysig känsla, och sprida känslan som uppstår vid en riktig eld. Den maximala effekten som produceras vid full förbränning är cirka 2 kW med en konsutmion på 0.3 liter bioetanol per timme. Ifall ni väljer att fylla brännaren till fullt klarar Anya av att brinna i cirka 3.5 timmar.

   

  De svarta stenarna som liknar kol ingår tyvärr inte vid köp av Anya utan ligger endast där för att visa hur eldstaden kan se ut med lite dekoration. Ni har dock möjlighet att köpa dessa keramiska stenar separat hos oss.

   

  Brännaren som sitter i mitten på Anyas kropp är utrustad med säkert fack för att minska spill. Inte nog med att brännaren är säker enligt oss så har brännaren även testats av TUV för att uppfylla de nya säkerhetskraven BS/EN 16647:2015.

   

  Ni har turen med Anya att ni inte behöver skruva på något glas eller väggfäste. Det enda ni behöver göra är att hitta en bra plats att placera denna eldstad utomhus på. En av de stora fördelarna med att Anya är att den tänds och släcks på en sekund. Brännaren är utrustad med ett lock som gör att ni kan släcka brännaren när ni vill.

   

  Ytterligare information om Anya
  Vikt: 4.5 kg
  Färg: Svart
  Kategori: Eldstad utomhus / Fristående eldstad
  Bränsle: Bioetanol
  Säkerhet: BS/EN 16647:2015
  Material på eldstad: Pulverlackat järn
  Material på brännare: Rostfritt stål
  Storlek på brännare: 1 liter
  Maximal effekt: 2 kW
  Total brinntid: 3.5 timmar
  Storlek: 31 cm bred, 18 cm djup och 23 cm hög.
  INGEN SKORSTEN BEHÖVS DÅ INGEN LUKT ELLER RÖK AVGES VID FÖRBRÄNNING!

   

  Vi erbjuder 12 månaders garanti på alla våra eldstäder och ifall ni ser något som inte ser rätt ut på er eldstad, vänligen kontakta oss på support@eldstadsbutiken.se.

   

  Gällande våra betalningslösningar så använder vi oss av Payson. Payson erbjuder betalning via faktura där ni kan delbetala. Ni har självklart möjlighet att betala med kort ifall ni känner för det. Som de flesta andra nätbutiker erbjuder vi öppet köp på alla våra produkter upp till 30 dagar.

   

  En annan eldstad utomhus som kan vara intressant eller trevlig att kolla på är Dorset utomhuskamin.

  Recensioner

  Det finns inga produktrecensioner än.

  Bli först med att recensera “Anya liten eldstad utomhus”

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *