Eldstäder och öppna spisar

Hem Fristående eldstäder Globus fristående bioetanolspis vit
Rea!
Globus vit bioetanolspis
 • Globus fristående bioetanolspis vit

  9,495.00 kr 7,395.00 kr

  Globus är en medelstor fristående bioetanolspis som passar bra in i både vardagsrum och andra mindre rum. Självklart har ni möjlighet att använda en fristående kamin både inne och utomhus. De stora fördelarna som vi ser med Globus är designen som lockar kunder och friheten att kunna flytta runt den till olika platser. Som ni förmodligen redan känner till använder Globus sig av bioetanol som bränsle. Det avger en del värme vilket kan jämföras med element, men ni skall absolut inte försöka använda en bioetanolspis som primär värmekälla. Den största skillnaden mellan en bioetanolspis och en vedspis är att ni slipper installera en skorsten och tändning och släckning går på 1 sekund istället för flera minuter.

  3 i lager

  Beskrivning

  Globus är en helt underbar bioetanolspis i vit färg. Som de flesta av våra eldstäder så finns denna också i svart färg. Globus har en rund design med två stycken kroppen som slingrar sig runt i en cirkel där brännaren är placerad i mitten på spisen. Inte nog med att denna eldstad har en modern och trevlig design så bidrar den dessutom med en del värme. Några stora fördelar med denna bioetanolspis är att den är enkel att installera och ifall ni skulle behöva flytta den runt i huset görs det väldigt enkelt. Ni har dessutom möjlighet att använda Globus i uterum eller utomhus. Ifall ni lämnar spisen utomhus ber vi er att försöka täcka över den med något skynke som skyddar mot vatten.

   

  Globus är utrustad med en brännare som de flesta av våra bioetanolspisar, och storleken på Globus brännare är 1 liter. När Globus är igång och lågorna står häftiga till vilket de aldrig kommer att göra eftersom brännaren är utrustad med extra säkerhet så kan de uppnå en effekt på cirka 2 kW. Som de flesta av våra brännare konsumerar Globus cirka 0.3 liter bioetanol per timme och har en total brinntid på cirka 3.5 timmar. En av de stora fördelarna med en bioetanolspis är att det är extremt enkelt att släcka och tända dem till skillnad mot en vedspis.

   

  På bilden kan ni se att det ligger några grå / svartaktiga stenar vid brännaren. Detta är keramiska stenar som är et tillbehör till våra eldstäder. Det används mestadels för dekoration. Ni har möjlighet att köpa dem hos oss genom att ta en titt på våra tillbehör.

   

  Vi tycker att säkerhet är väldigt viktigt när vi pratar om eldstäder, och därför är alla våra brännare utrustade med ett extra fack som gör dem väldigt spillsäkra. De uppfyller dessutom de nya säkerhetskraven BS/EN 16647:2015. Globus är dessutom testas av det Tyska statliga och världskända laboratoriet TUV.

   

  En fristående bioetanolspis är vanligen väldigt enkel att installera och med Globus är det ingen skillnad. Hela kroppen kommer i färdigt format, det enda ni behöver göra är att placera brännaren på rätt plats och montera på glaset. När allt är på är det hög tid att prova och se ifall den fungerar som den ska. Ni behöver nu hälla på lite bioetanol och tända på, så ska ni se att det blir fart på eldstaden och lite varmare i ert rum. Ni behöver inte oroa er för rök, lukt eller sot då bioetanol inte avger detta vid förbränning. De enda biprodukterna som skapas är vatten och koldioxid.

   

  Ytterligare information om Globus
  Vikt: 28 kg
  Färg: Vit
  Kategori: Bioetanolspis / Fristående eldstad
  Bränsle: Bioetanol
  Säkerhet: BS/EN 16647:2015
  Material på eldstad: Pulverlackat järn och glas
  Material på brännare: Rostfritt stål
  Storlek på brännare: 1 liter
  Maximal effekt: 2 kW
  Total brinntid: 3.5 timmar
  Storlek: 79 cm bred, 30 cm djup och 79 cm hög.
  INGEN SKORSTEN BEHÖVS DÅ INGEN LUKT ELLER RÖK AVGES VID FÖRBRÄNNING!

   

  Vi erbjuder 12 månaders garanti på alla våra eldstäder och ifall ni ser något som inte ser rätt ut på er eldstad, vänligen kontakta oss på support@eldstadsbutiken.se.

   

  Gällande våra betalningslösningar så använder vi oss av Payson. Payson erbjuder betalning via faktura där ni kan delbetala. Ni har självklart möjlighet att betala med kort ifall ni känner för det. Som de flesta andra nätbutiker erbjuder vi öppet köp på alla våra produkter upp till 30 dagar.

   

  Nu när ni har läst hel texted om Globus bioetanolspis vit kanske det är dags att jämföra denna fantastiska spis mot Globus golvkamin svart.

  Recensioner

  Det finns inga produktrecensioner än.

  Bli först med att recensera “Globus fristående bioetanolspis vit”

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *