Eldstäder och öppna spisar

Hem Fristående eldstäder Broadway eldstad utan skorsten svart
broadway eldstad utan skorsten svart

Broadway eldstad utan skorsten svart

11,995.00 kr

Broadway är en eldstad utan skorsten, inte nog med att det är en eldstad utan skorsten så är det dessutom vår största eldstad. Denna massiva eldstad väger 40 kg och är nästan 140 cm bred och 110 cm hög. Den unika designen som Broadway har passar perfekt in i nästan alla olika rum. Ni har möjlighet att placera Broadway i uterum, vardagsrum, mysrum och med mera. Självklart går det också bra för företag att placera Broadway i receptioner, restauranger och hotell. Denna stora eldstad kommer att skapa trevliga lågor som inte avger någon rök, lukt eller sot. De enda biprodukterna som skapas vid förbränning av bioetanol är koldioxid och vatten. Ta gärna en titt på denna massiva etanolkamin.

Slut i lager

Beskrivning

Broadway eldstad utan skorsten är det största vi har. Ifall ni vill ha något stort som verkligen påminner er om en braskamin rekommenderar vi denna eldstad till er. Denna kraftiga eldstad väger endast 40 kg men är cirka 1.4 meter bred och över 1 meter hög. Den passar helt perfekt in i stora vardagsrum samt andra rum som är större än 20 kvm. Denna underbara eldstad har en helt fantastisk design som smälter in i de svåraste miljöerna. Ni skall dock inte använda er av Broadway som primär värmekälla i ert hus eller lägenhet. Ni kan använda Broadway eldstad utan skorsten som dekoration, samt för att höja temperaturen några enstaka grader.

 

Idag är alla våra eldstäder utan skorsten utrustade med bara en brännare. Broadway är utrustad med en brännare på 1 liter som är placerad i mitten på eldstaden. Som alla andra eldstäder som vi har, brinner Broadway utan lukt, rök och sot. De enda biprodukterna som skapas är koldioxid och vatten. När Broadway eldstad utan skorsten brinner för fullt konsumerar cirka 0.3 liter bioetanol per timme vilket skapar en kostnad på cirka 8-12 kr per timme beroende på vart ni köpt er bränsle.

 

Broadways brännare är väldigt säker, och nere vid brännaren sitter dessutom ett skyddande glas. Ifall Broadway trillar kommer väldigt lite bioetanol rinna ut då detta är en säker brännare med extra fack för bioetanol. Som alla våra andra brännare är denna testad av TUV för att uppfylla de nya säkerhetsstandarderna BS/EN 16647:2015.

 

Broadway eldstad utan skorsten kräver inga svåra installationer utan de enda ni behöver göra är att vara två personer som orkar lyfta in den till rätt plats. Sen är det bara att placera brännare och glaset på rätt plats. Detta tar kanske 5 minuter. Skåp från IKEA skruvas ibland fast i väggen eller golvet det slipper ni göra Broadway vilket förenklar hela processen.

 

Ytterligare information om Broadway
Vikt: 4.5 kg
Färg: Svart och vit på kanterna
Kategori: Eldstad utan skorsten / Kamin
Bränsle: Bioetanol
Säkerhet: BS/EN 16647:2015
Material på eldstad: Pulverlackat järn och glas
Material på brännare: Rostfritt stål
Storlek på brännare: 1 liter
Maximal effekt: 2 kW
Total brinntid: 3.5 timmar
Storlek: 137 cm bred, 27 cm djup och 108 cm hög.
INGEN SKORSTEN BEHÖVS DÅ INGEN LUKT ELLER RÖK AVGES VID FÖRBRÄNNING!

 

Vi erbjuder 12 månaders garanti på alla våra eldstäder och ifall ni ser något som inte ser rätt ut på er eldstad, vänligen kontakta oss på support@eldstadsbutiken.se.

 

Gällande våra betalningslösningar så använder vi oss av Payson. Payson erbjuder betalning via faktura där ni kan delbetala. Ni har självklart möjlighet att betala med kort ifall ni känner för det. Som de flesta andra nätbutiker erbjuder vi öppet köp på alla våra produkter upp till 30 dagar.

 

Nu när ni är inne och läser om vår största eldstad har vi fått en känsla om vilken stil ni tycker om och därför kan det vara bra att läsa lite om Malvern skorstensfri spis.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Broadway eldstad utan skorsten svart”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *