Eldstäder och öppna spisar

Hem Fristående eldstäder Oblosk fristående kamin svart
Rea!
Oblosk fristående kamin svart
 • Fristående kamin i vardagsrummet
 • Oblosk fristående kamin svart

  (1 kundrecension)

  6,995.00 kr 5,495.00 kr

  Oblosk fristående kamin svart finns även i vit färg. Med sin platta botten och stabila uppbyggnad skapar denna kamin en trevlig eld som inte besvärar er med lukt eller rök. Ni slipper alla bekymmer och besvär som en vedspis kan skapa, som att skorsten och spis måste göras rent. En kamin utan skorsten som drivs på bioetanol görs rent av sig själv när alkoholen förbränns. Självklart kan det vara bra att ibland skölja av brännaren med lite vatten, men detta tar endast några enstaka minuter. Det går snabbt att ända och släcka våra kaminer, allting går på några enstaka sekunder. Och slutligen lovar vi er att ni kommer bli 100% nöjda med Oblosk.

  Slut i lager

  Beskrivning

  Oblosk är en fantastisk fristående kamin som drivs på bioetanol. Skillnaden mellan en braskamin och en bioetanolspis är att den enda biprodukten som skapas vid förbränning av bioetanol är vatten och koldioxid. Ni slipper att installera någon skorsten, då ingen lukt eller rök skapas. Nu när ni har läst de första meningarna på Oblosk har ni förmodligen sett att denna underbara kamin har en unik och stilig design. Med sin fyrkantiga design och höga skyddande glas är detta en av våra bästsäljande modeller. Oblosk fristående kamin passar bra in i vardagsrum, uterum, hobbyrum och med mera. Oavsett var ni väljer att placera denna miljövänliga kamin kommer den att skapa en helt fantastisk känsla med lite extra värme och design.

   

  Oblosk är konstruerad med en bioetanolbrännare på 1 liter. Denna underbara brännare har en rektangulär design och skapar avlånga lågor. Oblosk kan vid full förbränning uppnå en effekt på cirka 2 kW. När lågorna är som högst konsumerar Oblosk cirka 0.3 liter bioetanol per timme vilket ger er en kostnad på cirka 8-12 kr per timme. Ifall ni letar efter en trevlig fristående kamin rekommenderar vi starkt Oblosk till er. Med Oblosk slipper ni alla bekymmer som man kan få med en braskamin, samt att ni slipper rök, lukt och sot. Ni har dessutom möjlighet att flytta rundor på Oblosk till det rum som ni anser behöver lite extra värme nu under de kalla vinternätterna.

   

  De halvgråa stenarna som ligger vid brännaren ingår tyvärr inte vid köp av Oblosk. Vi säljer dessa stenarna och ni hittar dem under fliken tillbehör.

   

  Brännaren som Oblosk är utrustad med rymmer 1 liter som vi tidigare skrev och ett extra fack för säkerhet har byggts till på den. Detta gör att ifall Oblosk skulle trilla kommer väldigt lite bioetanol att trilla ut vilket är ett välditg bra skydd mot bränder. Brännaren är dessutom testad av TUV för att uppfylla de nya säkerhetskraven BS/EN 16647:2015.

   

  Nästan alla våra fristående kaminer kräver inga svåra installationer. Det är väldigt enkelt att installera Oblosk fristående kamin och ni kommer säkert vara klara med installationen inom 5 minuter. När installationen är klar är det bara att hälla på lite bioetanol och tända på. Vi kan garantera er att ni kommer vara helt nöjda med ert köp av Oblosk.

   

  Ytterligare information om Oblosk
  Vikt: 27 kg
  Färg: Svart
  Kategori: Fristående kamin / Fristående eldstad
  Bränsle: Bioetanol
  Säkerhet: BS/EN 16647:2015
  Material på eldstad: Pulverlackat järn
  Material på brännare: Rostfritt stål
  Storlek på brännare: 1 liter
  Maximal effekt: 2 kW
  Total brinntid: 3.5 timmar
  Storlek: 82 cm bred, 20 cm djup och 59,5 cm hög.
  INGEN SKORSTEN BEHÖVS DÅ INGEN LUKT ELLER RÖK AVGES VID FÖRBRÄNNING!

   

  Vi erbjuder 12 månaders garanti på alla våra eldstäder och ifall ni ser något som inte ser rätt ut på er eldstad, vänligen kontakta oss på support@eldstadsbutiken.se.

   

  Gällande våra betalningslösningar så använder vi oss av Payson. Payson erbjuder betalning via faktura där ni kan delbetala. Ni har självklart möjlighet att betala med kort ifall ni känner för det. Som de flesta andra nätbutiker erbjuder vi öppet köp på alla våra produkter upp till 30 dagar.

   

  Oblosk finns i vit färg med och den hittar ni här Oblosk etanolkamin golv vit.

  1 recension av Oblosk fristående kamin svart

  1. Agnete

   Vi fick vår Oblosk efter 8 dagar, och hämtade ut den i kiosken. Sen gjorde vi som på bilden och placerade den på mattan i vardagsrummet och allt blev superbra. En väldigt nöjd kund.

  Skriv en recension

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *