Eldstäder och öppna spisar

Hem Fristående eldstäder Malvern stor skorstensfri spis svart
Malvern stor skorstensfri spis svart

Malvern stor skorstensfri spis svart

8,695.00 kr

Malvern är en trevlig skorstensfri spis som ser ut som en klassisk vedkamin. Ni slipper alla bekymmer som ni kan få med en vanligt braskamin som rök, so och smuts. Bioetanol är ett väldigt rent bränsle som med rätt alkoholhalt skapar lågor i en trevlig gul färg.

Slut i lager

Beskrivning

Malvern stor skorstensfri spis i svart färg är en liten klumpig sak som bör stå på samma ställe hela tiden. Det kan vara  bra att ni verkligen har tänkt igenom vart denna skorstensfria spis skall stå. Den har en fyrkantig form med en dörr, där en glasruta är monterad. Den ser ut exakt som en gammal braskamin men drivs istället på bioetanol vilket är väldigt miljövänligt då de enda biprodukterna som skapas är koldioxid och vatten. Ingen lukt, rök eller sot kommer heller att besvära er, spisen är dessutom väldigt enkel att sköta och krävs ingen rengöring då alkoholen fixar detta.

 

Som alla våra andra skorstensfria spisar är Malvern utrustad med en brännare på 1 liter som är placerad i mitten på kroppen. Malvern skorstensfri spis klarar av att brinna i cirka 3,5 timmar vid full förbränning. Ni har möjlighet att välja hur mycket bioetanol ni skall hälla på i brännaren, desto mer ni häller på desto längre tid kommer spisen att brinna. Den maximala effekten som kan uppnås med Malvern skorstensfri spis är 3 kW vilket är jämförbart med ett normalstort element.

 

De bruna vedträna som ni ser bakom dörren med glaset ingår tyvärr inte vid köp av Malvern. Detta är heller ingen vanliga vedträn utan de är skapade i keramik. Ni hittar dessa keramiska vedträn under fliken tillbehör på vår sida.

 

Malvern skorstensfri spis är som de flesta av våra etanolkaminer utrustad med en brännare på 1 liter som är testad av TUV för att uppfylla de nya säkerhetskraven: BS/EN 16647:2015. Ifall en brännare uppfyller dessa kraven, kommer risken för en kraftig olycka att minska drastiskt då de skyddar mot spill. Ifall Malvern skulle trilla kommer bara lite bioetanol att rinna ut och ingen större eld kommer att skapas.

 

Som ni ser på bilden kan det vara svårt att tänka sig hur Malvern skorstensfri spis skall installeras. Vi kan gladligen meddela er att Malvern inte kräver någon installation utan bara placering av brännaren på rätt plats. Sedan har ni fått en av de mest eleganta spisarna som finns på marknaden.

 

Ytterligare information om Malvern
Vikt: 25 kg
Färg: Svart
Kategori: Skorstensfri spis / Kamin
Bränsle: Bioetanol
Säkerhet: BS/EN 16647:2015
Material på eldstad: Pulverlackat järn och glas
Material på brännare: Rostfritt stål
Storlek på brännare: 1 liter
Maximal effekt: 3 kW
Total brinntid: 3.5 timmar
Storlek: 44 cm bred, 41 cm djup och 56 cm hög.
INGEN SKORSTEN BEHÖVS DÅ INGEN LUKT ELLER RÖK AVGES VID FÖRBRÄNNING!

 

Vi erbjuder 12 månaders garanti på alla våra eldstäder och ifall ni ser något som inte ser rätt ut på er eldstad, vänligen kontakta oss på support@eldstadsbutiken.se.

 

Gällande våra betalningslösningar så använder vi oss av Payson. Payson erbjuder betalning via faktura där ni kan delbetala. Ni har självklart möjlighet att betala med kort ifall ni känner för det. Som de flesta andra nätbutiker erbjuder vi öppet köp på alla våra produkter upp till 30 dagar.

 

Ifall ni tycker om Malvern design kanske ni också tycker om Pembrey öppen spis utan skorsten.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Malvern stor skorstensfri spis svart”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *