Eldstäder och öppna spisar

Hem Fristående eldstäder Stow stor etanolspis svart
Stow stor etanolspis svart
 • Stow etanolspis i ert vardagsrum
 • Stow stor etanolspis svart

  (2 kundrecensioner)

  8,495.00 kr

  Stow stor etanolspis har alltid varit populär och kommer förmodligen att förbli så. Denna underbara spis är enkel att använda samt att designen passar väldigt bra in i ert vardagsrum. Med sin runda design och glaset som skyddar den lilla brännaren ser Stow helt otrolig ut på lite avstånd placerad inne vid en vägg. Som ni förmodligen redan känner till brinner bioetanol utan lukt och rök, samt att de har fått namnet miljövänliga eldstäder internationellt sett. Ifall ni vill få ert vardags eller mysrum några enstaka grader varmare rekommenderar vi Stow till er. Största användning av en etanolspis är under kalla vinter och höstdagar. Fram mot våren börjar man använda sina spisar lite mindre för att sedan under slutet av sommaren använd dem igen. EN stor skillnad mellan en bioetanolkamin är att de inte följer med huset eller lägenheten vid försäljning som en vanlig braskamin där en skorsten behövs.

  Slut i lager

  Beskrivning

  Stow stor etanolspis i svart färg finns dessutom i vit färg. Detta är en av våra populärare etanolspisar. Med sin runda och elegant form passar Stow perfekt in i uterum, vardagsrum och med mera. Självklart går det bra att placera Stow i offentliga miljöer med. Som ni förmodligen redan känner till bildas inga farliga ämnen vid förbränning av bioetanol utan de enda biprodukterna är vatten och koldioxid. Ni slipper rök, lukt och sot, samt att ni behöver endast göra rent Stows brännare när lite smuts har hamnat i den. Stow är uppbyggd med en rund design där brännaren är placerad cirka 60 cm ovanför marken med ett litet skyddande glas.

   

  Stow etanolspis är utrustad med en brännare på 1 liter som vid full förbränning kan nå en effekt på 3 kW. Detta går att jämföra med ett normalstort element på medel temperatur. Vi rekommenderar att ni inte använder en bioetanolspis som primär värmekälla utan som sekundär. Ifall ni vill få det några enstaka grader varmare en kall vinterdag är Stow en perfekt spis. När brännaren är helt full kan Stow brinna i nästan 3.5 timmar med en konsumtion av 0.3 liter bioetanol per timme.

   

  De bruna och svartaktiga vedträn som ni ser bakom glaset ingår inte vid köp av Stow utan måste köpas separat. Detta är inte riktiga vedträn utan keramiska som endast används för ett dekorativt syfte. Ni hittar dessa vedträna under kategorin tillbehör.

   

  Denna underbara etanolspis är utrustad med en säker brännare som skall förhindra allt spill av bioetanol. En brännare som är säker brukar ha ett extra fack, vilket gör att väldigt lite bioetanol rinner ut ifall ni tappar den. Detta är väldigt bra ur säkerhetssynpunkt då den kan förhindra olyckor. Vi är väldigt noggranna med att alla våra brännare skall uppfylla de nya säkerhetskraven: BS/EN 16647:2015 och de har testats av TUV för att uppfylla dessa kraven.

   

  Stow etanolspis kräver ingen installation förutom att placera glas och brännare på rätt plats. Det är enklare att installera Stow än att montera upp en hylla från IKEA. Vi lovar att installation kommer vara enkel och ni kommer bli 100% nöjda med Stow oavsett om ni väljer vit eller svart färg.

   

  Ytterligare information om Stow
  Vikt: 34 kg
  Färg: Svart
  Kategori: Etanolspis / Kamin
  Bränsle: Bioetanol
  Säkerhet: BS/EN 16647:2015
  Material på eldstad: Pulverlackat järn och glas
  Material på brännare: Rostfritt stål
  Storlek på brännare: 1 liter
  Maximal effekt: 3 kW
  Total brinntid: 3.5 timmar
  Storlek: 44 cm bred, 44 cm djup och 95 cm hög.
  INGEN SKORSTEN BEHÖVS DÅ INGEN LUKT ELLER RÖK AVGES VID FÖRBRÄNNING!

   

  Vi erbjuder 12 månaders garanti på alla våra eldstäder och ifall ni ser något som inte ser rätt ut på er eldstad, vänligen kontakta oss på support@eldstadsbutiken.se.

   

  Gällande våra betalningslösningar så använder vi oss av Payson. Payson erbjuder betalning via faktura där ni kan delbetala. Ni har självklart möjlighet att betala med kort ifall ni känner för det. Som de flesta andra nätbutiker erbjuder vi öppet köp på alla våra produkter upp till 30 dagar.

   

  Ifall ni undrar hur Stow ser ut i vit färg hittar ni den här Stow biokamin vit.

   

  2 recensioner av Stow stor etanolspis svart

  1. Magnus

   Vi köpte en stow etanolspis svart. Som det står i beskrivningen var den väldigt enkel att installera då bara glaset och brännaren skulle placeras på rätt plats. Den var dessutom väldigt snygg och passade bra in i vårt vardagsrum.

  2. Annonym

   Har letat efter många etanolspisar, men denna föll rakt i min smak. Sen leveranstiden var som de beskrev på sidan och det tog 8 dagar sen kunde jag hämta ut paketet på PostNord.

  Skriv en recension

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *