Eldstäder och öppna spisar

Hem Fristående eldstäder Hampton skorstensfri kamin svart
Hampton en stilig skorstensfri kamin

Hampton skorstensfri kamin svart

9,995.00 kr

Hampton är en av våra nyare spisar och har blivit väldigt populär i olika uterum nu under vår och sommar. Hampton är utrustad med en brännare på 1 liter som är placerad i mitten på den runda eldstaden. Denna design passar perfekt in i de flesta ute och vardagsrum och eftersom spisen endast är utrustad med en brännare på 1 liter kan ni placera den i mindre rum.

Slut i lager

Beskrivning

Hampton är en skorstensfri kamin i svart färg som är väldigt populär hos våra kunder. Denna underbara design har fått sin inspiration från den klassiska Stow. Hampton har en rund design likt en halvcirkel och passar perfekt in vid hörnen i ett vardagsrum. På framsidan av spisen finns en glassdörr som ni måste öppna för att hälla på bränsle i brännaren. Som alla våra andra spisar en Hampton en skorstensfri kamin som drivs på bioetanol.

 

Hampton är utrustad med en brännare på en liter som kan nå en maximal effekt på cirka 3 kW. Detta går att jämföra med ett normalstort element på medel temperatur. Brännaren är placerad bakom glassrutan på Hampton och fylla enkelt på med hjälp av en tratt eller häller försiktigt bioetanolen från flaskan. Hampton kan vid full förbränning vara aktiv i cirka 3.5 timmar med en konsumtion av 0.25 liter bioetanol per timme.

 

Som de flesta av våra brännare är Hampton också utrustad med en säker brännare som har testats av TUV för att uppfylla de nya standarderna BS/EN 16647:2015.

 

Det är dessutom väldigt enkelt att installera Hampton då ni endast behöver placera brännaren på rätt plats. När brännaren är på rätt plats har ni en helt fungerande eldstad. Det är några få saker ni behöver göra och det är att skruva glaset på sin rätta plats samt brännaren, när detta är fixat har ni en väl fungerande  eldstad som kan användas i både uterum och vardagsrum.

 

Ytterligare information om Hampton
Vikt: 25 kg
Färg: Svart
Kategori: Skorstensfri Kamin / Kamin
Bränsle: Bioetanol
Säkerhet: BS/EN 16647:2015
Material på eldstad: Pulverlackat järn och glas
Material på brännare: Rostfritt stål
Storlek på brännare: 1 liter
Maximal effekt: 3 kW
Total brinntid: 3.5 timmar
Storlek: 76 cm hög, 30 cm djup och 44 cm bred.
INGEN SKORSTEN BEHÖVS DÅ INGEN LUKT ELLER RÖK AVGES VID FÖRBRÄNNING!

 

Vi erbjuder 12 månaders garanti på alla våra eldstäder och ifall ni ser något som inte ser rätt ut på er eldstad, vänligen kontakta oss på support@eldstadsbutiken.se.

 

Gällande våra betalningslösningar så använder vi oss av Payson. Payson erbjuder betalning via faktura där ni kan delbetala. Ni har självklart möjlighet att betala med kort ifall ni känner för det. Som de flesta andra nätbutiker erbjuder vi öppet köp på alla våra produkter upp till 30 dagar.

 

Chiswick kamin utan skorsten är en annan kamin i samma kategori.

1 recension av Hampton skorstensfri kamin svart

  1. Julia

    Jag köpte Hampton skorstensfri kamin och fick den hem med DHL efter cirka 1 vecka. Den passar bra in i vårt vardagsrum och många av våra kompisar har blivit intresserade av att köpa en liknande, samt att jag funderar på att köpa en i present till min Pappa. Jag är väldigt nöjd med vår nya kamin.

    /Julia

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *