Eldstäder och öppna spisar

Hem Fristående eldstäder Stow stor biokamin vit
stow stor biokamin vit
 • Biokamin Stow vit
 • Stow stor biokamin vit

  (1 kundrecension)

  8,495.00 kr

  Stow biokamin är en underbar kamin som använder bioetanol som bränsle. Med sin vita färg och runda design är denna helt unik i sitt slag. Stows brännare är placerad i mitten på eldstaden och omges av ett skyddande glas. Ifall ni vill dekorera en biokamin kan ni använda er av keramiska stenar eller vedträn vilket vi har gjort på bilden. Stow brinner dessutom lukt och rök som alla våra kaminer, men de stora fördelarna med Stow är att ingen installation krävs utan det är bara att packa upp eldstaden och börja tända på.

  Slut i lager

  Tagg: .

  Beskrivning

  Stow är en stor biokamin i vit färg som även finns i svart. Den har en rund design och är cirka 1 meter hög med en diameter på 50 cm. Brännaren är placerad i mitten på biokaminen och omges av en skyddande glasskiva. Denna fantastiska kamin passar bra in i de flesta rum. Det går självklart bra att använda Stow i vardagsrum, uterum och några mindre rum på cirka 20 kvm. En av de största fördelarna med en biokamin är att det tar cirka 10 sekunder att tända och släcka dem. Ni slipper problem med fuktig ved, inga tändstickor osv. Eftersom alla våra biokaminer är utrustade med säkra brännare har ni möjlighet att använda våra kaminer på offentliga platser.

   

  Stow är utrustad med en brännare på 1 liter som alla våra andra eldstäder. Denna brännare kan vid full förbränning uppnå en effekt på cirka 3 kW. Anledningen till att våra brännare avger mer värme än andra brännare har att göra med deras utformning. Våra brännare är utrustade med ett extra fack. Stow biokamin klarar av att brinna i cirka 3.5 timmar med en genomsnittlig konsumtion på cirka 0.3 liter bioetanol per timme.

   

  De svarta vedträna som ni ser på bilden är inte äkta. Detta är keramiska vedträn som endast används som prydnad till en biokamin. Dessa vedträn ingår tyvärr inte vid köp av Stow utan måste köpas separat.

   

  Som alla våra biokaminer är Stow utrustad med en säker brännare som skyddar mot spill. De är dessutom testade av det Tyska statliga laboratoriet TUV. Alla brännare som använd i våra eldstäder uppfyller de nya säkerhetsstandarderna: BS/EN 16647:2015

   

  Stow stor biokamin kräver ingen avancerad installation utan det enda ni behöver göra är att placera brännare och glas på rätt plats. Efter att ni fått rätt på dessa två saker är det bara att fylla på med lite bioetanol och tända på. Ni kommer garanterat att bli väldigt nöjda med Stow då den brinner utan lukt rök och sot.

   

  Ytterligare information om Stow
  Vikt: 34 kg
  Färg: Vit
  Kategori: Biokamin / Kamin
  Bränsle: Bioetanol
  Säkerhet: BS/EN 16647:2015
  Material på eldstad: Pulverlackat järn och glas
  Material på brännare: Rostfritt stål
  Storlek på brännare: 1 liter
  Maximal effekt: 3 kW
  Total brinntid: 3.5 timmar
  Storlek: 44 cm bred, 44 cm djup och 95 cm hög.
  INGEN SKORSTEN BEHÖVS DÅ INGEN LUKT ELLER RÖK AVGES VID FÖRBRÄNNING!

   

  Vi erbjuder 12 månaders garanti på alla våra eldstäder och ifall ni ser något som inte ser rätt ut på er eldstad, vänligen kontakta oss på support@eldstadsbutiken.se.

   

  Gällande våra betalningslösningar så använder vi oss av Payson. Payson erbjuder betalning via faktura där ni kan delbetala. Ni har självklart möjlighet att betala med kort ifall ni känner för det. Som de flesta andra nätbutiker erbjuder vi öppet köp på alla våra produkter upp till 30 dagar.

   

  Nu när ni har läst all information om Stow biokamin vit kanske det är tid för att ta en titt på Stow i en svart färg vilket ni hittar här Stow etanolspis svart.

  1 recension av Stow stor biokamin vit

  1. Erik

   Jag var helt nöjd med denna biokamin som kom inom utlovad tid och installation var enklare än jag trodde. Var lite orolig över installationen men det var ingen installation som behövdes bara insatsbrännaren som skulle till rätt plats.

  Skriv en recension

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *