Eldstäder och öppna spisar

Hem Fristående eldstäder Howarth stor biospis vit
Howarth stor biospis vit
 • Modern biospis som brinner utan lukt och rök
 • Howarth stor biospis vit

  (2 kundrecensioner)

  12,995.00 kr

  Howarth vit biospis har en underbar design. Eldflammorna omges av skyddande glasskivor som skyddar er mot värmen och elden. Denna underbara spis kan placeras i vardagsrum, kök och uterum. Det går självklart bra att använda Howarth vart ni än vill. De stora fördelarna med en biospis är att de är enkla att släcka och tända till skillnad mot en braskamin. Ni slipper dessutom att installera en skorsten med en biospis vilket gör att ni kan spara en massa pengar.

  Slut i lager

  Tagg: .

  Beskrivning

  Howarth biospis finns i både vit och svart färg. Vi gissar att ni var mer intresserade av den vita eftersom ni läser här på sidan. Som ni kan se på bilden är Howarth en halvstor spis med en rund design där brännaren är placerad i mitten, och omges av en skyddande glasskiva. Veden som ni ser på bilden är bara för dekoration. Den skall bara visa hur Howarth kan se ut i inredningssyfte. Vi rekommenderar att ni placerar Howarth i ett allrum för att ta del av den värmen som en biospis kan skapa. Värmeökningen som Howarth bidrar med, går att jämföra med ett normalstort element på medel inställning.

   

  Howarth är utrustad med en styck brännare på 1 liter. Detta är en säker brännare mot spill som vid full förbränning kan uppnå en effekt på cirka 3 kW. 3 kW för en brännare på 1 liter är väldigt bra. Denna biospis klarar av att brinna i cirka 3.5 timmar med en konsumtion av bioetanol på 0.3 liter per timme. Som alla andra bioetanolspisar brinner Howarth utan lukt, rök och sot. Med en biospis slipper ni stora investeringar som ni hade varit tvungna att göra med en braskamin, såsom skorsten och annat.

   

  Vedträna som ni ser på bilden är bara för dekoration. Vi säljer inga riktiga vedträn utan bara keramiska vedträn som ni kan placera vid brännaren. Keramiska vedträn används som utsmyckning av en eldstad utan skorsten.

   

  Howarths brännare är väldigt säker och utrustad med ett extra fack för att minimera spill. Som alla våra andra biospisar är Howarths brännare testas av TUV för att uppfylla de nya säkerhetskraven BS/EN 16647:2015.

   

  Som de flesta av våra spisar är det väldigt enkelt att få Howarth up and running. Det enda ni behöver göra är att packa upp Howarth ur förpackningen. När Howarth har kommit ur förpackningen behöver ni bara placera glas och brännare på rätt plats. Detta tar inte mer än 5 minuter att installera denna bioetanolspis. Nu när ni är klara är det hög tid att testa Howarth för att se så att den brinner på ett bra sätt. Olika sorters bränsle kan skapa olika färg på lågorna. Med olika sorters bränsle menar vi märkena på spisbränslet (bioetanol 96%).

   

  Ytterligare information om Howarth
  Vikt: 23,5 kg
  Färg: Vit
  Kategori: Biospis / Kamin
  Bränsle: Bioetanol
  Säkerhet: BS/EN 16647:2015
  Material på eldstad: Pulverlackat järn och glas
  Material på brännare: Rostfritt stål
  Storlek på brännare: 1 liter
  Maximal effekt: 3 kW
  Total brinntid: 3.5 timmar
  Storlek: 43 cm bred, 43 cm djup och 96 cm hög.
  INGEN SKORSTEN BEHÖVS DÅ INGEN LUKT ELLER RÖK AVGES VID FÖRBRÄNNING!

   

  Vi erbjuder 12 månaders garanti på alla våra eldstäder och ifall ni ser något som inte ser rätt ut på er eldstad, vänligen kontakta oss på support@eldstadsbutiken.se.

   

  Gällande våra betalningslösningar så använder vi oss av Payson. Payson erbjuder betalning via faktura där ni kan delbetala. Ni har självklart möjlighet att betala med kort ifall ni känner för det. Som de flesta andra nätbutiker erbjuder vi öppet köp på alla våra produkter upp till 30 dagar.

   

  Nu när ni har tittat på Howarth i vit färg kanske den intresserar er i svart med Howarth skorstensfri eldstad.

  2 recensioner av Howarth stor biospis vit

  1. Göran

   Howarth är en fantastisk eldstad som anlände till vår adress efter 7 vardagar och kom med PostNord.

  2. jennycelven (verifierad ägare)

   Jättefin biospis i bra kvalité!

  Skriv en recension

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *