Eldstäder och öppna spisar

Hem Fristående eldstäder Oblosk etanolkamin golv vit
Rea!
Oblosk etanolkamin golv vit
 • Oblosk etanolkamin golv brinner fint
 • Oblosk etanolkamin golv vit

  6,995.00 kr 5,495.00 kr

  Oblosk är en golv etanolkamin som skapar trevliga gula lågor bakom det skyddande glaset. Med sin fyrkantiga design och runda kanter passar Oblosk perfekt in stora rum som vardagsrum. För bästa stileffekt rekommenderar vi att ni placerar Oblosk i mitten på rummet och inte vid väggen för att kunna se elden från två håll. Som alla våra golv etanolkaminer är den väldigt enkel att använda, samt att ni slipper installera någon skorsten vilket kräver en massa jobb med hantverkare, kommun, tillstånd och med mera.

  Slut i lager

  Beskrivning

  Oblosk etanolkamin golv i vit färg. Denna underbara etanolkamin finns dessutom i svart färg. Oblosk har en fyrkantig design där brännaren är placerad i mitten på kroppen. Brännaren omges i sin tur av två stycken skyddande glasskivor. Ifall ni letar efter en etanolkamin golv har ni kommit till helt rätt sida. Denna fantastiska kamin brinner utan lukt rök och sot. Ni behöver inte tvätta av en etanolkamin på samma sätt som en vanlig braskamin, där ni får en massa rester från askan. Ni slipper dessutom att installera en skorsten, samt sköta den och anlita en sotare för att rengöra den då och då. Oblosk går att använda både i offentliga miljöer såsom restaurang och hotell samt egen lägenhet eller hus.

   

  Det går att använda sig av en etanolkamin golv för att värma upp ert hem några enstaka grader, men ni skall dock inte använda er av en etanolkamin som primär värmekälla. Oblosk är uppbyggd med en brännare på 1 liter som är placerad i mitten på kroppen. Denna underbara kamin är dessutom enkel att använda och kan uppnå en effekt på cirka 2 kW vilket motsvarar några enstaka grader värmare i det rum som ni placerar den i. Oblosk konsumerar som de fleta av våra etanolkaminer golv cirka 0.3 liter bioetanol per timme detta skapar en timkostnad på cirka 8-12 kr beroende på var ni köpt ert bränsle. Den stora fördelen med en etanolkamin är att de brinner utan lukt, rök och sot, de enda biprodukterna som skapas är koldioxid och vatten vilket inte alls är skadligt. Ni behöver heller inte tvätta brännaren då det görs av sig själv med alkoholen.

   

  De små gråa stenarna som ni ser vid brännaren ingår tyvärr inte vid köp av Oblosk utan är endast för dekoration. Ni har möjlighet att köpa dessa stenar hos oss.

   

  Som alla våra golv etanolkaminer är Oblosk utrustad med en brännare som skyddar mot spill. Det är viktigt för oss att alla våra brännare är säkra och uppfyller de nya kvalitetskraven: BS/EN 16647:2015. För att se till så att alla våra kaminer uppfyller kraven testas de av det Tyska statliga laboratoriet TUV.

   

  De flesta av våra golvkaminer kräver inga svårare installationer, utan de enda ni behöver göra är att placera brännare och glas på rätt plats. Sen när ni skall fylla på brännaren med bioetanol får ni vara lite försiktiga då det kan vara svårt att komma till. När ni har fått i lite bioetanol i brännaren är det bara att tända på, vi rekommenderar här lite längre tändare för mer säkerhet.

   

  Ytterligare information om Oblosk
  Vikt: 27 kg
  Färg: Vit
  Kategori: Etanolkamin golv / Fristående eldstad
  Bränsle: Bioetanol
  Säkerhet: BS/EN 16647:2015
  Material på eldstad: Pulverlackat järn
  Material på brännare: Rostfritt stål
  Storlek på brännare: 1 liter
  Maximal effekt: 2 kW
  Total brinntid: 3.5 timmar
  Storlek: 82 cm bred, 20 cm djup och 59,5 cm hög.
  INGEN SKORSTEN BEHÖVS DÅ INGEN LUKT ELLER RÖK AVGES VID FÖRBRÄNNING!

   

  Vi erbjuder 12 månaders garanti på alla våra eldstäder och ifall ni ser något som inte ser rätt ut på er eldstad, vänligen kontakta oss på support@eldstadsbutiken.se.

   

  Gällande våra betalningslösningar så använder vi oss av Payson. Payson erbjuder betalning via faktura där ni kan delbetala. Ni har självklart möjlighet att betala med kort ifall ni känner för det. Som de flesta andra nätbutiker erbjuder vi öppet köp på alla våra produkter upp till 30 dagar.

   

  Ifall ni tycker om mörkare färger kan ni kolla på Oblosk fristående kamin svart.

  Recensioner

  Det finns inga produktrecensioner än.

  Bli först med att recensera “Oblosk etanolkamin golv vit”

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *