Eldstäder och öppna spisar

Hem Tillbehör Keramiska stenar grå
Keramiska stenar grå

Keramiska stenar grå

495.00 kr

Här kan ni hitta våra trevliga keramiska stenar som ni kan dekorera er eldstad med. Som ni kanske har sett på många av våra bilder på hemsidan ligger det lite stenar vid brännaren. Detta är inga vanliga stenar utan de är keramiska för att tåla högra temperaturer. I varje förpackning ingår 24 stycken stenar.

Slut i lager

Kategori: .

Beskrivning

Här kan ni se våra trevliga keramiska stenar i grå färg som vi har dekorerat några av våra eldstäder med. Dessa stenar fyller enbart en funktion och det är att dekorera en eldstad. Som ni kanske har sett på de flesta bilder har vi placerat stenarna i närheten av brännaren. Det är dock viktigt att ni inte täcker över brännaren med dessa stenar så att elden kan brinna fritt. Vi har dessa stenar i både vit, grå och svart färg.

Ytterligare information om Keramiska stenar
Kategori: Tillbehör
Antal i en förpackning: 24 stycken keramiska stenar
Färg: Grå

Gällande våra betalningslösningar så använder vi oss av Payson. Payson erbjuder betalning via faktura där ni kan delbetala. Ni har självklart möjlighet att betala med kort ifall ni känner för det. Som de flesta andra nätbutiker erbjuder vi öppet köp på alla våra produkter upp till 30 dagar.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Keramiska stenar grå”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *