Eldstäder och öppna spisar

Hem Tillbehör Keramiska vedträn
Keramiska vedträn

Keramiska vedträn

495.00 kr

Trevliga keramiska vedträn som ni kan använda för att dekorera er skorstensfria kamin. I en förpackning får ni nio stycken vedträn som ni kan placera kring brännaren. Försök att inte täcka elden med dem även om de är gjorda av ett material som skall tåla extremt högra temperaturer.

1 i lager

Kategori: .

Produktbeskrivning

Keramiska vedträn har ett enda syfte och det är att dekorera er eldstad. De är väldigt enkla att använda och skall placeras i närheten av brännaren men får inte täcka elden. De skapar ett trevligt utseende på er kamin vilket många av våra kunder är förtjusta i. Ifall ni har en kompis, vän, familj som ni skall ge bort en present till, och ni vet att de har skaffat sig en etanolkamin kan dessa vedträn vara en trevlig och uppskattad present.

 

Ytterligare information om Keramiska vedträn
Kategori: Tillbehör
Antal i en förpackning: 9 stycken vedträn
Färg: Brun

 

Gällande våra betalningslösningar så använder vi oss av Payson. Payson erbjuder betalning via faktura där ni kan delbetala. Ni har självklart möjlighet att betala med kort ifall ni känner för det. Som de flesta andra nätbutiker erbjuder vi öppet köp på alla våra produkter upp till 30 dagar.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Keramiska vedträn”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *