Oblosk etanolkamin golv brinner fint
Information om våra eldstäder

Några saker att tänka på vid inredning av ett rum

Här kan ni få lita idéer om vad ni skall tänka på vid inredning av ett vardagsrum.

  1. Idag har det blivit väldigt vanligt att man har TVn i det största rummet, matbordet, samlingsplatsen och med mera. Det ni först måste bestämma är vad ert vardagsrum skall användas till, om det skall vara ett familjerum, ett rum vid stora och små bjudningar. Oavsett vad ni bestämmer er för är det för detta behov ni skall inreda ert rum.
  2. Kom ihåg vem som bor i hemmet och vad ni skall använda rummet till. Ifall barnen inte använder rummet behöver ni inte dekorera rummet för dem. Dock skall ni tänka på att eldstäder och annat skall vara placerade så att barn och husdjur inte kan komma åt dem.
  3. Det är viktigt att ni kollar igenom lite olika rum som ni tycker är snygga och försöker bygga ert rum i liknande stil. Självklart är det viktigt att denna stil passar in i helheten med huset. Vi som säljer eldstäder hoppas självklart att ert rum är i behov av en eldstad för att få det drömutseende som ni letar efter.
  4. Ett av de största problemen idag för bostadsägare är att soffor och annan inredning blir bara större och större. En vanlig orsak varför ett rum inte blir så elegant som det ska är att möblerna är för stora eller för små. Jag vet ju själv hur jag är som person, när jag kommer till möbelbutiken, vanligen IKEA har jag en tendens att välja för stora möbler. För att undvika detta problem kan det vara bra att mäta de olika kanterna och göra en skiss innan ni bestämmer er för hur rummet skall se ut. Detta skapar en bra överblick som ni sedan kan utgå ifrån.

Det finns en hel drös andra saker och punkter som kan vara bra att tänka på vid inredning av ett hem eller rum. Men detta är några av de förslag vi har listat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *