Marlow vit helt fantastisk eldstad
Information om våra eldstäder

Varför det har blivit så populärt med vita etanolkaminer

Det vita utseendet är inget nytt. Går man tillbaka på historien byggdes många byggnader i vita färger såsom i Grekland och Japan. Vita väggar och vit inredning har varit ganska så vanligt i några århundraden, och varför skulle de inte vara det nu? Det finns ett antal olika sätt kan man dekorera med den vita färgen, men varför vill vi? Vad är det vi dras till i detta smörgåsbord av färg? Jag kommer att gå igenom några egenskapade teorier om varför vitt har blivit så populärt. Och vi uppskattar ifall ni vill dela era egna tankar.

Vit färg har jag alltid kopplat ihop med ren och stilig. När jag tänker på en kamin i vit färg så tänker jag på Marlow i vit färg. Jag förknippar denna eldstad med modern, stilig, ren, miljövänlig och med mera. Med sina runda kanter passar denna underbara spis perfekt in i de flesta rum.

En anledning till att jag och många andra förknippar vit färg med renlighet att kan vara att smutsen syns direkt och måste tas bort. Ifall ni jämför med en svart etanolkamin i detta fall Marlow svart smälter dammet in på ett annat sätt i denna kaminen.

Det är några punkter ni måste gå igenom innan ni väljer vilken färg ni vill ha på er etanolkamin.

  • Vilken färg har ni på de andra inredningsobjekten i rummet.
  • Vilken färg tror ni kommer passa bäst in.
  • Tycker ni om eldstaden i den vita, svarta eller borstat stål.
  • Var skall ni placera eldstaden och med mera.

Det finns väldigt många frågor man bör gå igenom för att vara på den säkra sidan vid val av färg på sin kamin. Dock är jag själv en person som går på magkänslan, och vill ha produkter som ser någorlunda lika ut i färg, modernitet och stuk. Anledningen till att jag vill att de skall vara nästan lika moderna är för att inte få ett rum blandat av gamla och moderna prylar. Man måste bestämma sig för vilken design man tycker är snyggast och helt enkelt köra på den.

Nu när vi har gjort lite reklam för Marlow kanske ni skall ta en titt på denna fantastiska eldstad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *