Modern kamin utan skorsten
Information om våra eldstäder

Lite extra värme nu till sommaren med en etanolkamin

Nu när sommaren börjar närma sig börjar folk komma ut från sina hem och visa sig. Vi människor tycker om att vara ute i naturen och röra oss, arbeta i trädgården och med mera. Känslan som uppstår när man kan vara ute i shorts och t-shirt utan att frysa och bara njuta av den värma solen är helt oslagbar. Men nog om hur underbart det är att vara ute i solen under sommaren. Detta inlägg kommer att handla om vad man kan göra för att skapa denna sommarkänsla under vår och höst.

En fristående eldstad som använder bioetanol som bränsle är väldigt portabel och kan öka temperaturen med några enstaka grader i ett uterum eller på en terrass. Dessa spisar är väldigt användbara och kan förlänga sommaren från vår till höst. Inte nog med att de bidrar med lite värme så har de dessutom en trevlig design som passar bra in i de flesta miljöer. Spisarna finns i både moderna och äldre designer. Oavsett vad ni letar efter har vi något för er.

Nu när sommaren börja komma börjar folk bjuda in gäster för att sitta och äta en trevlig middag i trädgården eller på balkongen. Då kan det vara lite fräckt när kylan börja komma att plocka fram sin etanolkamin och skryta lite för vännerna. Under många bjudningar är det inte ovanligt att kaminen kommer upp som ett stort och trevlig samtalsämne.

En bioetanaolkamin som vi verkligen rekommenderar för ett allround bruk är Chiswick. Denna vita kamin har en underbar design som passar helt perfekt in i vardagsrum eller uterum. Här kan ni läsa mer om Chiswick.

Modern kamin utan skorsten
Ifall ni letar efter en kamin som inte behöver en skorsten skall ni ta en titt här.

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *