Skorstensfri kamin i modern design.
Information om våra eldstäder

Nya Kaminer kommer snart in på sidan

Det har nu varit nästan tre månader med en lugn period där men vi närmar oss i en snabb takt en mer hektiskt period där inköp av kaminer blir allt mer populära. Vi har börjat ta in nya kaminer på vår hemsida för att uppfylla era önskemål med fler designer till Hösten. Hösten är den största perioden på bioetanolkaminer och som ni förmodligen redan vet är det väldigt populära i de Nordiska länderna vilket har gjort att vi skall börja med att erbjuda vårt utbud till Danmark.

 

Vårt utbud kommer att bli bra mycket större nu under hösten då vi räknar med att ha cirka 100 olika modeller på sidan. Många mindre och billigare kaminer samt några väldigt stora som passar i offentliga miljöer såsom restauranger och med mera.

 

En av våra nya kaminer som har kommit in nu under sommaren är Hampton som passar bra i uterum, vardagsrum och med mera. Då den endast väger 25 kg går den enkelt att flytta med två personer eller för den väldigt starka. Ni är varmt välkomna in i våra butik och kolla på våra nya skorstensfria kaminer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *