Eldstäder och öppna spisar

Hem Väggkamin Marlow stor eldstad på väggen vit
Rea!
Marlow stor eldstad på väggen vit
 • Marlow vit helt fantastisk eldstad
 • Marlow stor eldstad på väggen vit

  9,995.00 kr 7,495.00 kr

  Marlow är en fantastisk väggmonterad eldstad som ni kommer att få mycket glädje av. Vi har tre stora fördelar med våra eldstäder, och det är att de är enkla att använda allt från att tända till att släcka. De är dessutom väldigt bränslesnåla vilket drar ner er kostnad för bränsle. Inte nog med att de är prisvärda så har också en väldigt unik design som passar bra in i de flesta olika rum. Det går självklart bra att använda Marlow utomhus också men var noga med att täcka över den med ett skynke eller något så att det inte regnar på den.

  Slut i lager

  Kategori: .

  Beskrivning

  Marlow eldstad på väggen finns i både vit och svart färg, men varför välja svart när man kan välja vit? Som ni redan har förstått är Marlow en väggmonterad eldstad utan skorsten. Som alla våra andra kaminer använder Marlow bioetanol som bränsle vilket inte avger någon lukt, rök eller sot vid förbränning. Gällande designen på Marlow så är den väldigt enkel med sin avlånga form och runda kanter. Brännaren är placerad i mitten på eldstaden för att ge maximal synlighet. Det är alltid trevligt att sitta i en mysig hörna i huset eller lägenheten och prata lite, samt njuta av den fantastiska eldstad på väggen.

   

  Marlow är utrustad med en brännare på 1 liter som är placerad i mitten på kroppen. Denna underbara eldstad ser helt fantastisk ut när den brinner, då det blir väldigt enkelt att se lågorna som nästan är i ögonhöjd. Marlow kan vid full förbränning uppnå en effekt på cirka 3 kW. När ett element står på medel temperatur kan det ha en effekt på cirka 2-3 kW vilket motsvarar en bioetanolkamin. Biprodukterna som skapas vid förbränning av bioetanol är koldioxid, vatten och inga andra farliga substanser skapas. Marlow konsumerar cirka 0.35 liter bioetanol per timme vilket gör att den klarar av att brinna i cirka 4 timmar.

   

  De keramiska stenarna som ni ser vid elden ingår inte vid köp av Marlow utan måste köpas separat. Ni kan hitta några olika sorter av keramiska stenar på vår hemsida. Det kan vara ett perfekt köp för att dekorera er nya eldstad på väggen.

   

  Som alla våra andra eldstäder är Marlow utrustad med en säker brännare som uppfyller de nya säkerhetskraven BS/EN 16647:2015.

   

  Att installera en bioetanolspis är väldigt enkelt och självklart gäller det för Marlow också. Ifall ni kollar på bilden ser ni att Marlow har en brännare och en lång skyddande glasskiva. Vi rekommenderar att ni först placerar brännaren på rätt plats och sedan skruvar på glaset. När glaset och brännare är på rätt plats är det tid för att skruva upp väggfästet på väggen. Nu när väggfästet är på rätt plats är det bara att lyfta upp Marlow till fästet och whoola ni har nu fått en stilig eldstad som hänger på er vägg i ert vardagsrum. Denna process kan ta allt från 15 minuter till 45 minuter beroende på hur händig man är.

   

  Ytterligare information om Marlow
  Vikt: 22 kg
  Färg: Vit
  Kategori: Eldstad på väggen / Väggmonterad eldstad
  Bränsle: Bioetanol
  Säkerhet: BS/EN 16647:2015
  Material på eldstad: Pulverlackat järn och glas
  Material på brännare: Rostfritt stål
  Storlek på brännare: 1 liter
  Maximal effekt: 2 kW
  Total brinntid: 3.5 timmar
  Storlek: 80 cm bred, 20 cm djup och 40 cm hög.
  INGEN SKORSTEN BEHÖVS DÅ INGEN LUKT ELLER RÖK AVGES VID FÖRBRÄNNING!

   

  Vi erbjuder 12 månaders garanti på alla våra eldstäder och ifall ni ser något som inte ser rätt ut på er eldstad, vänligen kontakta oss på support@eldstadsbutiken.se.

   

  Gällande våra betalningslösningar så använder vi oss av Payson. Payson erbjuder betalning via faktura där ni kan delbetala. Ni har självklart möjlighet att betala med kort ifall ni känner för det. Som de flesta andra nätbutiker erbjuder vi öppet köp på alla våra produkter upp till 30 dagar.

   

  Denna underbara eldstad på väggen finns i svart färg med och den hittar ni här Marlow väggmonterad etanolkamin.

   

  Recensioner

  Det finns inga produktrecensioner än.

  Bli först med att recensera “Marlow stor eldstad på väggen vit”

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *