Eldstäder och öppna spisar

Hem Väggkamin Arlington etanolkamin vägg vit
Rea!
arlington etanolkamin vägg vit
 • Etanolkamin vägg Arlington i ert hus
 • Arlington etanolkamin vägg vit

  6,995.00 kr 4,995.00 kr

  Arlington etanolkamin vägg är en väldigt modern kamin som finns i både vit och svart färg. Självklart är ni mer intresserade av vit färg eftersom ni läser om den just nu. Arlington har en rektangulär design där kroppen är cirka 15 cm tjock på alla kanter och munnen i mitten innehåller brännaren. Vid Arlingtons mun vilket är där ni kan se elden finns en liten skyddande glasskiva, denna glasskiva är mest för dekorativt syfte och förstärka att händer inte här hemma här. Denna kamin är dessutom väldigt enkel att installera och manual och allt ni behöver följer med vid köp av denna fantastiska kamin.

  Slut i lager

  Kategori: .

  Beskrivning

  Arlington etanolkamin vägg passar bra in i ert vardagsrum eller uterum. Denna underbara väggkamin finns i både svart och vit färg så det är bara att välja den färgen som passar er bäst. Arlington etanolkamin vägg har en rektangulär design med cirka 15 cm tjock kant och brännaren är placerad i mitten på eldstaden. Denna lilla eldstad skyddas av en liten glasskiva. Fördelen med denna kamin är att ni slipper allt bekymmer med rök, lukt och sot samt att ni inte behöver städa brännaren eller kaminen allt för ofta. Och självklart behöver ni inte installera någon skorsten.

   

  Som nästan alla våra andra eldstäder är Arlington etanolkamin vägg utrustad med en brännare på 1 liter som vid full förbränning kan nå en effekt på cirka 2 kW. Detta motsvarar en temperaturökning på några enstaka grader i det rum som den placeras. Den enda biprodukterna som skapas vid förbränning av bioetanol är koldioxid och vatten så ni behöver inte oroa er för några skadliga ämnen. Många av våra kunder är intresserade av hur länge en etanolkamin kan brinna och Arlinton kan ifall brännaren är fylld med 1 liter bioetanol brinna i cirka 3.5 timmar. Den konsumerar då cirka 0.3 liter bioetanol per timme.

   

  Bakom glasskivan ser ni några gråa stenar. Detta är inga vanliga stenar utan keramiska stenar som utgör ett dekorativt syfte och de ingår tyvärr inte vid köp av Arlington utan måste köpas separat.

   

  För att vara på den säkra sidan är vi väldigt noggranna med att endast sälja produkter som är utrustade med en säker brännare. Arlington är utrustad med en säker brännare som skyddar mot spill genom sitt extra fack. Detta fack gör att ifall ni tappar brännaren så kommer inte mycket bioetanol att rinna ut. Alla våra brännare testats av TUV för att uppfylla de nya säkerhetsstandarderna: BS/EN 16647:2015

   

  Det är dessutom enkelt att installera Arlington etanolkamin vägg. Vi brukar dela in installationen i tre steg där det första steget är att montera upp väggfästet och nästa steg blir att placera eldstaden på rätt plats. När allt är uppe på väggen rekommenderar vi att ni placerar brännaren på rätt plats samt skruvar på glaset. Ifall ni följer dessa steg skall det inte ta mer än 20 minuter att få upp er skorstensfria eldstad på väggen.

   

  Ytterligare information om Arlington
  Vikt: 18 kg
  Färg: Vit
  Kategori: Etanolkamin vägg / Väggmonterad eldstad
  Bränsle: Bioetanol
  Säkerhet: BS/EN 16647:2015
  Material på eldstad: Pulverlackat järn och glas
  Material på brännare: Rostfritt stål
  Storlek på brännare: 1 liter
  Maximal effekt: 2 kW
  Total brinntid: 3.5 timmar
  Storlek: 85 cm bred, 16,5 cm djup och 59 cm hög.
  INGEN SKORSTEN BEHÖVS DÅ INGEN LUKT ELLER RÖK AVGES VID FÖRBRÄNNING!

   

  Vi erbjuder 12 månaders garanti på alla våra eldstäder och ifall ni ser något som inte ser rätt ut på er eldstad, vänligen kontakta oss på support@eldstadsbutiken.se.

   

  Gällande våra betalningslösningar så använder vi oss av Payson. Payson erbjuder betalning via faktura där ni kan delbetala. Ni har självklart möjlighet att betala med kort ifall ni känner för det. Som de flesta andra nätbutiker erbjuder vi öppet köp på alla våra produkter upp till 30 dagar.

   

  Arlington är en väldigt modern etanolkamin vägg som dessutom finns i svart färg vilket ni hittar här Arlington öppen spis på väggen.

  Recensioner

  Det finns inga produktrecensioner än.

  Bli först med att recensera “Arlington etanolkamin vägg vit”

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *