Eldstäder och öppna spisar

Hem Väggkamin Arlington öppen spis på väggen svart
Rea!
arlington öppen spis på väggen svart
 • Öppen spis på väggen Arlington svart
 • Arlington öppen spis på väggen svart

  6,995.00 kr 4,995.00 kr

  Arlington öppen spis på väggen i svart färg kommer inte att göra er besvikna. Detta är en underbar spis med sina lite tjockare kanter. Glaset på spisen skyddar lite men är mest konstruerat för att Arlington skall få ett lite mer elegant utseende. Det är svårt att få uppfattning om hur stor en eldstad är bara genom bilderna men denna underbara spis är nästan 1 meter bred. Vi rekommenderar att ni placerar Arlington i ett rum som är större än 20 kvm för att dra stor nytta av denna medelstora spis.

  Slut i lager

  SKU: arlington-svart.
  Kategori: .

  Beskrivning

  Arlington är en öppen spis på väggen i svart färg. Denna underbara spis finns dessutom i vit färg. Ifall ni letar efter något som brinner utan lukt, rök och sot har ni kommit helt rätt. Arlington har en stilig design med sin rektangulära form och lite tjockare kanter. I mitten på spisen är brännaren placerad, vilket är där ni kan se de fina gula lågorna. Lågorna har ett litet glasskydd som mest är till för design och fyller inte någon vidare funktion som skydd.  Ni har möjlighet att placera Arlington i både stora som små rum, samtidigt kan ni också placera den utomhus. Ifall ni väljer att placera Arlington utomhus är det viktigt att ni tänker på att täcka över den så att ni undviker skador som kan kommas att få vid regn.

   

  Arlington har bara en brännare på 1 liter som är placerad i mitten på eldstaden. Brännaren kan vid full förbränning uppnå en effekt på 2 kW och konsumerar då cirka 0.3 liter bioetanol per timme. Den totala brinntiden för Arlington är cirka 4 timmar och kostnaden per timme är cirka 8-12 kr beroende på var ni har handlat ert bränsle. Ni har möjlighet att handla bioetanol i nästan alla mat och byggvaruhus. I Sverige brukar bränslet att kallas för spisbränsle så ni vet vad ni skall leta efter i butikerna.

   

  De svarta stenarna som ligger innanför glaset vid brännaren ingår tyvärr inte vid köp av Arlington utan måste köpas separat. Det kan vara trevligt att dekorera en öppen spis på väggen med några keramiska stenar i vit eller svart färg.

   

  Brännaren som Arlington använder sig av är väldigt säker och skyddar mot spill. Ni har möjlighet att se hur en säker brännare fungerar på Youtube och vi kommer att dela länken i ett blogginlägg. Brännaren är testas av TUV för att uppfylla de nya säkerhetskraven BS/EN 16647:2015.

   

  Att installera eller montera Arlington på väggen är inte så värst svårt och vi brukar alltid dela upp installationen i tre olika steg. Först hittar man en lämplig plats i sin lägenhet eller hus där man kan skruva upp väggfästet. När väggfästet är upp är nästa steg att lyfta upp Arlington på rätt plats. Nu när eldstaden har kommit upp på väggen är nästa steg att placera brännaren och glaset på rätt plats. När allt detta är klart har ni en öppen spis på väggen som brinner lugnt och fint, samt sprider en väldigt massa energi.

   

  Ytterligare information om Arlington
  Vikt: 18 kg
  Färg: Svart
  Kategori: Öppen spis på väggen / Väggmonterad eldstad
  Bränsle: Bioetanol
  Säkerhet: BS/EN 16647:2015
  Material på eldstad: Pulverlackat järn och glas
  Material på brännare: Rostfritt stål
  Storlek på brännare: 1 liter
  Maximal effekt: 2 kW
  Total brinntid: 3.5 timmar
  Storlek: 85 cm bred, 16,5 cm djup och 59 cm hög.
  INGEN SKORSTEN BEHÖVS DÅ INGEN LUKT ELLER RÖK AVGES VID FÖRBRÄNNING!

   

  Vi erbjuder 12 månaders garanti på alla våra eldstäder och ifall ni ser något som inte ser rätt ut på er eldstad, vänligen kontakta oss på support@eldstadsbutiken.se.

   

  Gällande våra betalningslösningar så använder vi oss av Payson. Payson erbjuder betalning via faktura där ni kan delbetala. Ni har självklart möjlighet att betala med kort ifall ni känner för det. Som de flesta andra nätbutiker erbjuder vi öppet köp på alla våra produkter upp till 30 dagar.

   

  Då ni nu har kommit till botten på beskrivningen kan ni läsa mer om Arlington etanolkamin vägg.

  Recensioner

  Det finns inga produktrecensioner än.

  Bli först med att recensera “Arlington öppen spis på väggen svart”

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *