Eldstäder och öppna spisar

Hem Väggkamin Henley miljövänlig väggspis i svart
Rea!
Henley miljövänlig väggspis i svart

Henley miljövänlig väggspis i svart

6,995.00 kr 4,995.00 kr

Henley väggspis i svart har en unik design. Runda stiliga kanter vilket är ovanligt för skorstensfria eldstäder. Inte nog med att designen är snygg så kommer era rum att bli några grader varmare när Henley eldas för fullt. Bioetanol brinner på ett annat sätt en ved. Ved tillför både ljud och en massa värme medan bioetanol brinner tyst och mer stilla, d.v.s. på ett lugnare sätt. Vi rekommenderar starkt våra väggspisar då de tillhör de bästa på marknaden både design och prestandamässigt. Vi lovar er att ni kommer att bli fantastiskt nöjda med denna väggspis om inte har ni möjlighet att skicka tillbaka den till oss.

Slut i lager

Kategori: .
Tagg: .

Beskrivning

Henley väggspis i svart färg ser exakt likadan ut som Henley i vit färg. De båda modellerna är väldigt eleganta och nu under senare år har det blivit allt mer populärt med runda former då de passar bra in i de modernare hemmen. Henley skall inte enbart ses som en etanolkamin, utan ni får ett mervärde med Henley såsom ett snyggt inredningsobjekt på väggen. Denna runda väggspis kan förbättra stämningen i ett rum samt göra att det ser mer hemtrevligt ut. Som ni förmodligen redan har förstått på bilderna så brännaren placerad i mitten på den runda formen. För att göra Henley ännu säkrare än vad den är idag så har en skyddande glasskiva placerats utanpå spisen.

 

Henley är uppbyggd med en brännare på 1 liter som vid full förbränning uppnå en maximal effekt på 2 kW. 2 kW kanske inte är att hugga i granen, men det värmer iallafall upp ert rum med några extra grader och kan skapa en mysigare atmosfär. När Henley brinner för fullt slukas det cirka 0.3 liter bioetanol per timma vilket skapar en total timkostnad på 8-12 kr. Självklart behöver ni inte installera någon skorsten för att använda er av Henley då den brinner helt lukt och rök. Vid förbränning av bioetanol skapas koldioxid och vatten vilket inte är skadligt i någon utsträckning.

 

På bilden kan ni se att det ligger några keramiska stenar vid brännarna. Dessa ingår inte vid köp av Henley utan måste köpas separat vilket ni också kan göra på sidan.

 

Alla våra brännaren uppfyller de nya säkerhetskraven BS/EN 16647:2015, vilket även Henleys brännare gör.

 

Det är ingen svår montering eller installation som krävs för att få upp Henley på rätt plats. Det ni behöver tänka på är att hitta en lämplig plats i er lägenhet eller hus där väggfästet sitter stabilt. Det är viktigt att ni försöker få väggfästet att sitta i balkarna för att tillintetgöra chansen att den skall kunna trilla ner. Att installera en väggspis som Henley är inte svårare än att montera en stol eller bord från Ikea. När ni väl har fått spisen på rätt plats är det läge att testa den, detta gör ni genom att fylla brännaren med lite bioetanol och tända på. Nu kan ni njuta i några minuter eller timmar med lite extra värme och positiv energi.

 

Ytterligare information om Henley
Vikt: 15 kg
Färg: Svart
Kategori: Väggspis / Väggmonterad eldstad
Bränsle: Bioetanol
Säkerhet: BS/EN 16647:2015
Material på eldstad: Pulverlackat järn och glas
Material på brännare: Rostfritt stål
Storlek på brännare: 1 liter
Maximal effekt: 2 kW
Total brinntid: 3.5 timmar
Storlek: 60 cm bred, 20 cm djup och 60 cm hög.
INGEN SKORSTEN BEHÖVS DÅ INGEN LUKT ELLER RÖK AVGES VID FÖRBRÄNNING!

 

Vi erbjuder 12 månaders garanti på alla våra eldstäder och ifall ni ser något som inte ser rätt ut på er eldstad, vänligen kontakta oss på support@eldstadsbutiken.se.

 

Gällande våra betalningslösningar så använder vi oss av Payson. Payson erbjuder betalning via faktura där ni kan delbetala. Ni har självklart möjlighet att betala med kort ifall ni känner för det. Som de flesta andra nätbutiker erbjuder vi öppet köp på alla våra produkter upp till 30 dagar.

 

Denna runda och stiliga väggkamin finns dessutom i vit färg och den hittar ni via denna länk Henley väggkamin utan skorsten vit.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Henley miljövänlig väggspis i svart”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *