Eldstäder och öppna spisar

Hem Väggkamin Bancroft liten eldstad vägg
Rea!
Bancroft eldstad vägg
 • Eldstad vägg i ert vardagsrum
 • Bancroft liten eldstad vägg

  5,995.00 kr 4,595.00 kr

  Bancroft eldstad vägg är extremt elegant och som ni ser på den andra bilden smälter den in i miljön på ett sätt som eldstäder inte brukar göra. De gula lågorna bakom glaset gör Bancroft till ett underbart samlingsobjekt i ert vardagsrum. Människor har alltid varit förtjusta i eld och inte nog med att eld gör oss människor sociala och glada. Denna fyrkantiga design är dessutom enkel att installera vilket inte tar mer än 5-10 minuter. Ni har dessutom möjlighet att använda denna eldstad både i uterum, vardagsrum och med mera. Vi rekommenderar att ni placerar Bancroft eldstad vägg i ett rum större än 15 kvm.

  Slut i lager

  SKU: bancroft.
  Kategori: .

  Beskrivning

  Bancroft är en av våra mer moderna eldstäder till väggen i sin gråa och stiliga färg. Den har en liten fyrkantig design där brännaren är placerad på nedre delen av kroppen. Detta är en eldstad som passar bra in i de flesta rum och gör sig otroligt elegant på olika väggar. Det som är bra med våra eldstäder är att ingen lukt, rök eller sot avges vilket gör att ni kan använda dem både i lägenheter och hus utan skorsten. Bancroft eldstad vägg är enkel att använda då tändning och släckning sker på några enstaka sekunder till skillnad mot en vanlig braskamin.

   

  Bancroft eldstad väg är utrustad med en brännare på 1 liter som är placerad på nedre delen av kroppen. Denna brännare skyddas av en litet skiva härdat glas. Brännaren är dessutom utrustad med säkra fack för att minska spill av bioetanol vid olyckor. Nu för er som är intresserade av hur mycket värme Bancroft avger, ni kan räkna med att Bancroft avger cirka 2 kW vid full förbränning. När Bancroft brinner för fullt konsumeras cirka 0.3 liter bioetanol per timme.

   

  Stenarna som ni ser vid brännaren, innanför glaset är inga vanliga stenar, utan de är keramiska stenar för att tåla värmen på ett bra sätt. Dessa stenar ingår tyvärr inte vid köp av Bancroft eldstad vägg utan måste köpas separat. Ni hittar dem under tillbehör på vår sida.

   

  Vi tycker att säkerheten är väldigt viktigt och därför säljer vi endast produkter som har klarar de nya standarderna BS/EN 16647:2015. Dock finns det ingen CE-märkning idag på etanolkaminer vilket förmodligen kommer att komma snart. Alla våra brännare har testats av det tyska laboratoriet TUV för att klara dessa nya standarderna.

   

  När ni skall installera Bancroft eldstad vägg medföljer en manual som innehåller alla viktiga delar av installationen. Dock är det enklare att installera Bancroft än ett bord från IKEA. Det vi rekommenderar med att börja med är att placera väggfästet på väggen. Här gäller det att vara noga så att ni träffat balkarna ifall det är en gipsvägg eller tunn vägg. När ni sedan har fått upp väggfästet är det bara att sätta på eldstaden.

   

  Ytterligare information om Bancroft
  Vikt: 19 kg
  Färg: Svart och grå
  Kategori: Eldstad vägg/ Väggmonterad eldstad
  Bränsle: Bioetanol
  Säkerhet: BS/EN 16647:2015
  Material på eldstad: Pulverlackat järn, borstat stål och glas
  Material på brännare: Rostfritt stål
  Storlek på brännare: 1 liter
  Maximal effekt: 2 kW
  Total brinntid: 3.5 timmar
  Storlek: 80 cm bred, 35 cm djup och 40 cm hög.
  INGEN SKORSTEN BEHÖVS DÅ INGEN LUKT ELLER RÖK AVGES VID FÖRBRÄNNING!

   

  Vi erbjuder 12 månaders garanti på alla våra eldstäder och ifall ni ser något som inte ser rätt ut på er eldstad, vänligen kontakta oss på support@eldstadsbutiken.se.

   

  Gällande våra betalningslösningar så använder vi oss av Payson. Payson erbjuder betalning via faktura där ni kan delbetala. Ni har självklart möjlighet att betala med kort ifall ni känner för det. Som de flesta andra nätbutiker erbjuder vi öppet köp på alla våra produkter upp till 30 dagar.

  Recensioner

  Det finns inga produktrecensioner än.

  Bli först med att recensera “Bancroft liten eldstad vägg”

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *