Eldstäder och öppna spisar

Hem Väggkamin Fuego väggmonterad kamin svart
Rea!
Fuego väggmonterad kamin svart
 • Väggmonterad kamin Fuego i ert mysrum
 • Fuego väggmonterad kamin svart

  5,995.00 kr 4,995.00 kr

  Fuego väggmonterad kamin har en vanligt fast ändå lite ovanlig design. Den är utrustad med en brännare på 1 liter vilket de flesta av våra kaminer är. Den avger en del värme som skapar en trevlig mysfaktor i er lägenhet eller hus. Fuego är så pass liten att ni kan använda den i uterum, lägenheter, mindre rum och med mera. Som alla bioetanolspisar tar det bara någon enstaka sekund att tända och släcka Fuego. Oavsett vad för sort av väggmonterad kamin ni är intresserade av, kan vi nästan lova er att ni kommer hitta något som passar i er lägenhet hos oss.

  Slut i lager

  Kategori: .

  Beskrivning

  Fuego väggmonterad kamin finns i både svart och vit färg. Med sin fyrkantiga form och ovala kunder får Fuego den unika designen som många letar efter. Som de flesta av våra kaminer har Fuego en skyddande glasskiva till brännaren. Denna glasskiva är mer för design än skydd då den egentligen inte hade behövts. Fuegos brännare är placerad i mitten på kroppen och det är den som skapar de gula fina lågorna. Vi rekommenderar att ni placerar Fuego i rum som är större än 15 kvm för att få ut det mesta av denna fantastiska lilla kamin.

   

  Som alla våra kaminer måste de innehålla en brännare. Alla våra brännare är gjorda i rostfritt stål med en säker spill funktion. Fuegos brännare rymmer 1 liter bioetanol och kan vid full förbränning uppnå en effekt på cirka 2 kW. Vi brukar jämföra 2 kW med ett element på medel temperatur. Det kanske inte låter så värst mycket men det värmer upp rummet med några enstaka grader iallafall. Fuego slukar cirka 0.3 liter bioetanol per timme vilket gör att den klarar av att brinna i cirka 3.5 timmar när brännaren är helt full.

   

  De vitgråa stenarna som ni ser innanför glaset på Fuego ingå tyvärr inte vid köp av Fuego utan måste köpas extra. Till en väggmonterad kamin kan det vara ganska snyggt att använda sig av dekorationsstenar för att liva upp lite i eldstaden.

   

  Brännaren som Fuego är utrustad med är väldigt säker. Den är konstruerad på ett sätt så att ifall ni tappar den kommer väldigt lite bioetanol att rinna ut. Ni har möjlighet att se en film om detta på YouTube, vi kommer att dela länken i vår FAQ. Brännaren är testad av TUV, det Tyska statliga laboratoriet för att uppfylla de nya säkerhetskraven BS/EN 16647:2015.

   

  Fuego är väldigt enkel att installera och det är tre till fyra saker ni behöver göra. Hitta en plats där ni kan montera Fuego väggmonterad kamin. Sen kan ni välja vilket ni vall ska vara ert första steg. Ni har möjlighet att sätta väggfästet på rätt plats och sedan lyfta upp Fuego. När Fuego är på väggen kan det vara smart att sätta brännaren på rätt plats och sedan skruva på glaset. När allt detta är fixat har ni fått en väggmonterad kamin som inte avger någon lukt, rök eller sot.

   

  Ytterligare information om Fuego
  Vikt: 12 kg
  Färg: Svart
  Kategori: Väggmonterad kamin/ Väggmonterad eldstad
  Bränsle: Bioetanol
  Säkerhet: BS/EN 16647:2015
  Material på eldstad: Pulverlackat järn
  Material på brännare: Rostfritt stål
  Storlek på brännare: 1 liter
  Maximal effekt: 2 kW
  Total brinntid: 3.5 timmar
  Storlek: 60 cm bred, 13,5 cm djup och 45 cm hög.
  INGEN SKORSTEN BEHÖVS DÅ INGEN LUKT ELLER RÖK AVGES VID FÖRBRÄNNING!

   

  Vi erbjuder 12 månaders garanti på alla våra eldstäder och ifall ni ser något som inte ser rätt ut på er eldstad, vänligen kontakta oss på support@eldstadsbutiken.se.

   

  Gällande våra betalningslösningar så använder vi oss av Payson. Payson erbjuder betalning via faktura där ni kan delbetala. Ni har självklart möjlighet att betala med kort ifall ni känner för det. Som de flesta andra nätbutiker erbjuder vi öppet köp på alla våra produkter upp till 30 dagar.

  Recensioner

  Det finns inga produktrecensioner än.

  Bli först med att recensera “Fuego väggmonterad kamin svart”

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *