Eldstäder och öppna spisar

Hem Väggkamin Henley väggkamin utan skorsten vit
Rea!
Henley väggkamin utan skorsten
 • Henley etanolkamin
 • Henley väggkamin utan skorsten vit

  (1 kundrecension)

  6,995.00 kr 4,995.00 kr

  Henley är en säker väggkamin som passar perfekt in i samtliga rum. Vi rekommenderar att ni placerar Henley i ett normalstort rum för att få ut det mesta av den. Den runda designen gör att Henley får mer än ett syfte, vilket är att inreda rummet så att det ser trevligare ut samt att värma upp rummet några grader för att skapa en mysig stämning. Det är alltid trevligt med väggkaminer och man blir alltid lika glad när man ser dem, i vissa fall skapar de till och med ett samtalsämne.

  Slut i lager

  Kategori: .
  Tagg: .

  Beskrivning

  Henley är en utomordentlig stilig väggkamin utan skorsten som passar perfekt in i era hem. Ni kan använda den både ute och inomhus. Kaminen har en rund design där brännaren är placerad i mitten på eldstaden. Den vita färgen gör att Henley kommer att skapa ett trevligt intryck i ert hem. Inte nog med att detta är en fantastisk stilig väggkamin som brinner utan lukt och rök, så den dessutom väldigt enkel att installera. Vi lovar er att ni kommer bli fullt nöjda med Henley, och det är inte enbart en kamin utan ett inredningsobjekt med.

   

  Henley är utrustad med en säker brännare som är placerad i mitten på kaminen. Brännaren rymmer 1 liter bioetanol och kan vid full effekt uppnå en effekt på 2 kW. Detta kan jämföras med ett element på medium temperatur. Henley konsumerar i snitt 0.3 liter bioetanol per timme vilket skapar en kostnad på cirka 8-12 kr per timme. Som alla andra etanolspisar brinner Henley utan lukt, rök och sot. Enda biprodukterna som skapas vid förbränning är vatten och koldioxid.

   

  De keramiska stenarna som ni ser på bilden vid brännaren ingår tyvärr inte vid köp av Henley. Utan ni kan köpa dem separat.

   

  Henleys brännare är säkert konstruerad och skyddar mot spill. Brännaren uppfyller dessutom de nya säkerhetskraven BS/EN 16647:2015. Brännaren är testad av det statliga laboratoriet TUV.

   

  Henley är enkel att installera och de sakerna ni är tvungna att fixa, är att hitta en plats på er vägg där ni kan placera väggfästet. Sätta brännaren på rätt plats i väggkaminen och skruva på glaset. I förpackningen medföljer skruva, bultar och väggfästet som behövs för att montera upp Henley. Vi räknar med att det tar ungefär 15 minuter att montera upp Henley på väggen. När ni har fått upp väggkaminen är det bara att hälla på lite bioetanol och tända på, så ni ser att allt funkar som det ska.

   

  Ytterligare information om Henley
  Vikt: 15 kg
  Färg: Vit
  Kategori: Väggkamin / Väggmonterad eldstad
  Bränsle: Bioetanol
  Säkerhet: BS/EN 16647:2015
  Material på eldstad: Pulverlackat järn och glas
  Material på brännare: Rostfritt stål
  Storlek på brännare: 1 liter
  Maximal effekt: 2 kW
  Total brinntid: 3.5 timmar
  Storlek: 60 cm bred, 20 cm djup och 60 cm hög.
  INGEN SKORSTEN BEHÖVS DÅ INGEN LUKT ELLER RÖK AVGES VID FÖRBRÄNNING!

   

  Vi erbjuder 12 månaders garanti på alla våra eldstäder och ifall ni ser något som inte ser rätt ut på er eldstad, vänligen kontakta oss på support@eldstadsbutiken.se.

   

  Gällande våra betalningslösningar så använder vi oss av Payson. Payson erbjuder betalning via faktura där ni kan delbetala. Ni har självklart möjlighet att betala med kort ifall ni känner för det. Som de flesta andra nätbutiker erbjuder vi öppet köp på alla våra produkter upp till 30 dagar.

   

  Denna runda och magnifika väggkamin finns dessutom i svart färg och den hittar ni här Henley väggspis svart.

  1 recension av Henley väggkamin utan skorsten vit

  1. Steven

   Henley är en helt fantastisk skorstensfri eldstad som vi monterade upp på väggen i vårt vardagsrum. Den var väldigt enkel att montera och det tog oss totalt cirka 20 minuter. Vi är väldigt nöjda med köpet och jag rekommenderar varmt Eldstadsbutiken

  Skriv en recension

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *