Eldstäder och öppna spisar

Hem Väggkamin Marlow väggmonterad etanolkamin svart
Rea!
Marlow svart väggmonterad etanolkamin
 • Stor väggmonterad kamin
 • Marlow väggmonterad etanolkamin svart

  9,995.00 kr 7,495.00 kr

  Marlow svart är en helt underbar etanolkamin som ni kan montera på väggen. Den gör sig snygg och välanvänd där. En bioetanolkamin skall inte enbart ses som en sekundär värmekälla utan också som ett inredningsobjekt. Och Marlow har en helt underbar design med sin avlånga form med synliga glasskivor och runda kanter. Vi lovar er att ni kommer inte att bli missnöjda med en väggmonterad etanolkamin. Vi gissar att ni självklart är intresserade av lågorna och att ni säkert undrar hur höga de kan bli. Det beror väldigt mycket på var ni har köpt er bioetanol. Ifall ni har bra kvalité på er bioetanol kommer ni att få fina gula lågor som är cirka 20-30 cm höga.

  Slut i lager

  Kategori: .

  Beskrivning

  Ifall ni redan har läst om Marlow vit, kommer detta kanske att vara en liten repetition för er. Oavsett vad så är Marlow vit en helt fantastisk väggmonterad etanolkamin. Den brinner väldigt vackert där formen på eldstaden framhäver det absolut bästa av den. När den sitter på väggen i ert vardagsrum och brinner med sina lugna lågor skapar den en positiv atmosfär med lite extra värme och myskänsla. Detta är en av våra toppsäljande eldstäder som är extremt populära och väldigt uppskattad av våra kunder. Den avlånga designen och de runda kanterna gör att Marlow passar bra in i både gammalt som nytt.

   

  Brännarna som Marlow använder sig av är väldigt säkra mot spill och rymmer endast 1 liter bioetanol. Vad kan man då åstadkomma med 1 liter bioetanol i en brännare? Av våra eldstäder klarar de bästa av att nå en effekt på 3 kW med sina brännare på 1 liter vilket motsvarar vanliga element inställda på medel temperatur. Brännarna är dessutom väldigt bränslesnåla vilket ger er en timkostnad på cirka 8-12 kr beroende på var ni köpt ert bränsle. Marlow konsumerar i snitt cirka 0.3 liter bioetanol per timme vilket ger den en total brinntid på 3.5 timmar när brännaren är fylld med 1 liter bioetanol.

   

  På bilden kan ni se några medelstora runda stenar som ligger vid brännaren. Detta är våra keramiska stenar som kan användas för att dekorera väggmonterade etanolkaminer eller fristående. Dessa stenar ingår tyvärr inte vid köp av Marlow. Utan måste köpas extra vilket ni kan göra på vår hemsida.

   

  Vi är väldigt noggranna med att de eldstäder vi säljer skall vara utrustade med säkra brännare. Därför har vi satt som krav för alla våra brännare att de skall uppfylla säkerhetskraven BS/EN 16647:2015

   

  Ifall ni är vana vid att installera möbler, skåp från Ikea skall det inte vara några som helst problem att installera en väggmonterad etanolkamin. Detta gäller även för Marlow, som är väldigt enkel att installera det gäller bara att få glaset och brännaren på rätt plats. Sen när ni skall skruva upp väggfästena på väggen är det viktigt att ni är noga med att de verkligen sitter fast. När fästena är uppe är det bara att placera eldstaden på rätt plats och ni har fått en väggmonterad bioetanolspis som brinner utan lukt och rök.

   

  Ytterligare information om Marlow
  Vikt: 22 kg
  Färg: Svart
  Kategori: Etanolkamin / Väggmonterad eldstad
  Bränsle: Bioetanol
  Säkerhet: BS/EN 16647:2015
  Material på eldstad: Pulverlackat järn och glas
  Material på brännare: Rostfritt stål
  Storlek på brännare: 1 liter
  Maximal effekt: 2 kW
  Total brinntid: 3.5 timmar
  Storlek: 80 cm bred, 20 cm djup och 40 cm hög.
  INGEN SKORSTEN BEHÖVS DÅ INGEN LUKT ELLER RÖK AVGES VID FÖRBRÄNNING!

   

  Vi erbjuder 12 månaders garanti på alla våra eldstäder och ifall ni ser något som inte ser rätt ut på er eldstad, vänligen kontakta oss på support@eldstadsbutiken.se.

   

  Gällande våra betalningslösningar så använder vi oss av Payson. Payson erbjuder betalning via faktura där ni kan delbetala. Ni har självklart möjlighet att betala med kort ifall ni känner för det. Som de flesta andra nätbutiker erbjuder vi öppet köp på alla våra produkter upp till 30 dagar.

   

  Ifall ni är mer intresserade av kaminer i en ljusare färg kanske ni skall kolla på Marlow eldstad på väggen vit.

  Recensioner

  Det finns inga produktrecensioner än.

  Bli först med att recensera “Marlow väggmonterad etanolkamin svart”

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *