Eldstäder och öppna spisar

Hem Väggkamin Marlow Twin väggmonterad braskamin utan skorsten
Comet braskamin utan skorsten
 • Fantastisk braskamin utan skorsten i vit färg
 • Marlow Twin väggmonterad braskamin utan skorsten

  8,995.00 kr

  Marlow Twin är en braskamin utan skorsten som drivs på bioetanol. Denna underbara kamin ser helt fantastisk ut i restauranger, hotell och självklart i ert hem. Fördelen med våra kaminer är att ni kan använda dem i lägenheter där det inte går att installera en skorsten. Våra kaminer är som sagt väldigt trevliga och enkla att använda. Ni kommer bli 100% nöjd med denna braskamin utan skorsten som kommer skapa en trevlig atmosfär i ert vardagsrum, samt värma upp det några enstaka grader. Ni slipper allt bekymmer med rök, lukt och sot med.

  4 i lager

  Beskrivning

  Marlow Twin är en väggmonterad braskamin utan skorsten. Denna underbara Marlow Twin  har en underbar design och passar perfekt in i de flesta rum. Detta är en av våra större kaminer som kan placeras på väggen och skapar en otroligt trevlig atmosfär i ert vardagsrum. Den är enkel att installera och är utrustad med två stycken brännare som är placerad i mitten på den ovala kroppen. Marlow Twin väggmonterad braskamin utan skorsten har blivit den mest populära eldstad till väggen som vi har. Som alla våra kaminer behövs ingen skorsten till Marlow Twin och den använder bioetanol som bränsle vilket brinner utan lukt, rök och sot. Denna eldstad är helt miljövänlig då bränslet är tillverkat från majs, potatis och cellulosa vilket gör det till förnyelsebart. När bioetanol förbränns skapas lite koldioxid och vatten vilket inte är skadligt.

   

  Marlow Twin väggmonterad braskamin utan skorsten är utrustad med två stycken brännare på 1.3 liter som vid full förbränning avger en effekt på cirka 4.5 kW. Denna underbara kamin förbrukar vid full förbränning cirka 0.6 liter bioetanol per timme. Marlow Twin klarar av att brinna i cirka 3.5 timmar som de flesta av våra eldstäder. Kostnaden per timme för Marlow Twin braskamin utan skorsten blir cirka 16-24 kr och kostnaden per kW blir cirka 4-5 kr. Som ni ser skall ni inte använda en bioetanolkamin för uppvärmning, de går bra att använda dem som den lilla extra värme, eller som sekundär värmekälla.

   

  De stenarna som i ser nere vid brännaren ligger endast där för dekoration. De ingår tyvärr inte vid köp av denna braskamin utan skorsten. Ni har möjlighet att köpa de separat på sidan.

   

  Som alla våra andra kaminer är Marlow Twin utrustad med säkra brännare som skyddar mot spill av bioetanol. Brännarna har testats av TUV för att uppfylla de nya säkerhetsstandarderna BS/EN 16647:2015. Vad dessa brännarna gör är att ifall kaminen skulle trilla ner från väggen kommer bara lite bioetanol att trilla ut och ingen större eld kommer att bildas. Detta är en billig säkerhet att ta vid köp av en bioetanolspis.

   

  Vid installation av Marlow Twin väggmonterad braskamin utan skorsten är det viktigt att följa de instruktioner som följer med. Vi rekommenderar att ni först väljer en plats i ert hem där ni skall montera upp denna underbara spis. När ni har valt plats är det bara att montera upp väggfästet. Sen är det dags att lyfta upp Marlow Twin väggmonterad braskamin utan skorsten. När spisen är uppe är det dags montera på glaset och brännaren. När detta är klart är det bara att fylla på med bioetanol, så har ni fått en underbar etanolkamin.

   

  Ytterligare information om Marlow Twin
  Vikt: 18 kg
  Färg: Vit
  Kategori: Braskamin utan skorsten / Väggmonterad eldstad
  Bränsle: Bioetanol
  Säkerhet: BS/EN 16647:2015
  Material på eldstad: Pulverlackat järn och glas
  Material på brännare: Rostfritt stål
  Storlek på brännare: 2 x 1,3 liter
  Maximal effekt: 4,5 kW
  Total brinntid: 3.5 timmar
  Storlek: 100 cm bred, 20 cm djup och 40 cm hög.
  INGEN SKORSTEN BEHÖVS DÅ INGEN LUKT ELLER RÖK AVGES VID FÖRBRÄNNING!

   

  Vi erbjuder 12 månaders garanti på alla våra eldstäder och ifall ni ser något som inte ser rätt ut på er eldstad, vänligen kontakta oss på support@eldstadsbutiken.se.

   

  Gällande våra betalningslösningar så använder vi oss av Payson. Payson erbjuder betalning via faktura där ni kan delbetala. Ni har självklart möjlighet att betala med kort ifall ni känner för det. Som de flesta andra nätbutiker erbjuder vi öppet köp på alla våra produkter upp till 30 dagar.

   

  En släkting till Marlow Twinär Marlow eldstad på väggen som har samma form som Marlow Twin men bara utrustad med en brännare.

  Recensioner

  Det finns inga produktrecensioner än.

  Bli först med att recensera “Marlow Twin väggmonterad braskamin utan skorsten”

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *