Öppen spis med ved
Information om våra eldstäder

Öppen spis i ert vardagsrum

Ifall ni är intresserade av en öppen spis utan skorsten har ni kommit till helt rätt hemsida. Vi är experter på öppna spisar utan skorsten och har ett stort utbud med cirka 35 olika spisar. Vi har nu under 2000-talet kommit in i en trend där vi är noga med inredningen i huset. Det finns flera inredningsobjekt som kan användas för att skapa ett trevligt vardagsrum, såsom tavlor, eldstäder, soffor, bord, tv och andra möbler.

 

Vi skall dock köra reklam för öppna spisar. Alla våra öppna spisar kräver ingen skorsten vilket gör att ni sparar pengar tid och slipper att ansöka om bygglov för en skorsten. Dock avger en öppen spis som drivs på bioetanol lika mycket värme som en vanlig kamin. Vad ni får med våra öppna spisar är lite extra värme, ifall ni har cirka 20 grader i ert vardagsrum och startar vår spis kommer temperaturen på cirka 20-30 minuter stiga till 23-24 grader. Det flesta av våra spisar har en effekt på 2 kW och en totalkostnad på cirka 8-12 kr timme. En av de största fördelarna enligt oss är att ni slipper rök, sot och lukt, samt underhållet av en etanolkamin är nästan obefintligt. Andra bekymmer som ni slipper är att sitta vid elden och blåsa på den fuktiga veden när tändstickorna tar slut.

 

Att tända och släcka en öppen spis utan skorsten går på några enstaka sekunder och vi lovar er att ni kommer bli 100% nöjda med våra kaminer. Vi har flera olika designer där alla är utrustade med säkra brännare som har testats av TUV för att uppfylla den nya kvalitetsstandarderna . Vad som är skillnaden mellan en säker och osäker brännare är att en säker brännare kan välta och bioetanolen kommer inte att trilla ut. Detta minskar brandrisken vid stora olyckor, när hela kaminen trillar eller liknande. Ifall ni redan har kommit hit gissar vi att ni är väldigt intresserade av öppna spisar, och vi hoppas självklart att ni väljer att köpa er öppna spis av oss.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *